27/5

Call me a sinner, call me a saint, tell me it´s over, I still love you the same...
Shinedown är fan skiiiitbra!!! :)

Nyligen hemkommen från SATC 2, och den var bra, underhållande och rolig, inte alls som ettan men helt ok. Man drömmer sig bort till en lyxigare tillvaro, med varmt klimat, kalla drinkar och prinsesskläder :D Dessutom blir man lite pepp på livet med tjejkompisar!! Tjejkompisar rules :P

OK, hektisk vecka, skit bra! tisdag, desperate houseviwes kväll med Lina och Linnea, bakade morotskaka tll det som blev topp-god :) Jag kan när ja vill!!

Onsdag; shopping i västerås med mamma, pappa och syrran, hittade inget av det jag skulle men del annat :) sååå skönt! men så snål jag blivit, får typ ångest när ja köper saker även om de dyraste a köpte kosta typ 149:- :S

Torsdag; jobb, spring på stan och bio :)

Fredag; imorrn alltså :P grill lunch på jobbet, Grillning i nordanö sen partytältet på karnevalen :)

Lördag; middag på kingen, sen häng med elin och gurra, ev stan?

Jag får sån ENERGI av att göra saker! Var längesen jag mådde så här bra så här många dagar på raken!!

Trevlig helg!

24/5

LYCKLIG!!!!
Jag är så jävla superduperäckligtlycklig!!
Vet ni vad det är som får mig så äckligt lycklig då?
jag var in på ICA nyss och handlade OCH JAG BEHÖVDE INTE FISKA UPP MOBILEN UR FICKAN FÖR ATT RÄKNA IHOP MINA VAROR SÅ PENGARNA SKULLE RÄCKA! Underbart! Sen tankade jag bilen dessutom! :D Härliga känsla att få vara lite självständig igen! :D Jag fick lite lön för de två dagarna på V-hede jag jobbade i april, sen får jag in fr Fors imorrn och det vart lite mer än vad jag trodde även om det inte är någon mastodont summa :) Sen inväntar jag ett datum fr a-kassan bara när jag får min utbetalning därifrån. Life´s good todaaaay :P
Önskar jag stod på en bergstopp och kunde skrika ut min glädje just nu :P Ist har jag ringt lite folk och försökt förmedla min positiva känsla :) På onsdag eller torsdag blir det lite shopping :) Nya underkläder, ett diadem och ett par skor att ha på jobbet står högt upp på listan! :)

Lördagen i Örebro blev helt underbar, precis som jag visste den skulle bli! Hanna och Oscar de kan de!! Grattis igen :D God mat, god dryck, skönsång på balkongen så grannarna applåderade. Somnade på en dubbel luftmadrass runt 4-snåret, trött och nöjd. Haha eller halvnöjd iaf. Jävla sms-fingrar. Men strunt samma! :) Jag brydde mig bara för stunden! På söndagen fick vi världens brak frukost och vi hann även med ett besök hos Terese, Johan och sötaste snoken innan hemfärd. Körde lite vilse (det var faktiskt inte jag som körde) HA! så vi fick åka världens kringelkrokigaste väg till lindesberg typ. Blev lite bakis vare sig jag ville eller inte... men jag och Sara hade rätt trevligt med vår gitarrvän i baksätet iaf :P Lite thaimat och skitsnack med Emma när jag kom hem och sen spenderades kvällen i sängen med film och serier!
Idag har jag jobbat igen och gud så jag trivs :) Har inte koll på en bråkdel av vad det är jag ska göra i sommar men det känns så himla bra iaf :D

Å i helgen får jag träffa nästan alla tjejerna igen :D

Sa jag att jag var lycklig?? :D

22/5

Hej hopp!
Solen strålar :)
Igår fick jag besked av a-kassan ääääntligen! Jag kommer få pengar!!! Det ni!! En 20 kg last lyftes från axlarna!! Å jobbet gick bra! Fredagskänslan var total igår kväll... hade hoppats få se thieves på star men men... inga pengar i plånboken än så... Åkte ut till Hede och fick mat å lek ist :)
Började morgonen imorse med att vakna 8.30 redan :) Gick upp, plockade blommor och åkte ner till farmors grav. Hon skulle fyllt 76 år idag. 3 år sen snart då hon dog :( Gör lika ont än...  Men de var supervackert där nere en sån härlig dag som denna :) Å hon har finaste stenen <3
Lekte med Elias och sen har vi stekt i solen i någon timme. Nu börjar det dock bli hög tid att ta sig in i duschen å börja göra sig iordning för avfärd mot Örebro! 27+30-års fest :)
Ska bli såååå roligt :)

Mistakes...

Here´s the thing about mistakes. Sometimes, even when you know something is a mistake, you gotta make it anyway...

Liked the saying...

HIMYM rules. Tur att jag bara sett säsong 1 än :) Har mycket gott framför mig!

20/5

Bumblebeeeeee tuna! :)

Varit ut til Hede och fått lite energi av Elias :) (och familjen såklart) Gjorde mina första kullerbyttor för säsongen... erhm... och de första på kanske 10 år?? 3 framlänges, 2 baklänges och en hjulning. Det n! ;) Still got it!

Annars har jag pendlat mellan förtvivlan och hopp idag! Man kan känna sig sååå jäkla dum när man börjar på nytt jobb sådär... Ni vet, i ena sekunden tror man att man är den absolut dummaste som traskat på jordens yta för att sedan lite senare känna lite hopp om att de säkerligen kommer gå ganska bra iaf... :) Tur att dagen slutade åt rätt håll iaf!

När jag kom hem idag så låg det ett unionens a-kassa kuvert i posten. I vanliga fall så brukar jag slita upp de kuverten innan jag ens hunnit upp för trappen... men något hindrade mig idag. Gick upp å stod å tittade på brevet ett tag... ringde anna-karin för att ha moraliskt stöd... öppnade det... och....
























Nyfikna?











Äh.... tyvärr så lär jag meddela att jag inte blev nå klokare...?
Det står att jag ska få fortsätta min sista ersättningsperiod... haha den som bestod av 8 dgr varav 7 av de var karens dagar :P Jaja iaf, så långt lät de ju positivt, men sen var de nå utdrag ur en lag och sen hade de skickat med ett jättekonstigt formulär som de inte står vad jag ska göra me?? Fattar absolut ingenting... å såklart så hade de ju stängt när jag kom hem... lär försöka ringa de på fm fikat imorrn...? Ja säger som vanligt... håll tummarna!!

Haha ja lär berätta en hemlighet! Pysen tvingade mig att skicka ett kärleksbrev idag :P tror han fjäskar för någon!! :O Men snäll matte som man är så hjälper man ju till... men hon verkar ju aldrig hämta poooosten! :P

Nu lär ja hänga tvätt å sen blir de de sista avsnitten av HIMYM säsong 1. :)

19/5

B.
som i Bitter.
Sluta kvittra jävla fåglar. Jag har iaf inte nå pirrande vårkänslor.

Annars är det bra. Haft en bra dag på jobbet, varit trött som en galning bara... ögonlocken har varit på väg ner ett par gånger vill ja lova!

Äh ja ska inte skriva nå mer idag. Ring inte till mig heller. Jag är sjukligt tråkig såna här dagar.

Förresten så brände jag mig i gommen idag... på rutten jävla pan pizza.

Klockren bild på avundsjuka.

----->     


18/5 fortfarande

Jag glömde en grej... hahaha

När jag började på jobbet (de har varit nåra för få dramatiska historier ett tag va? :P) jo då iaf så skulle jag häfta ihop lite papper. Det var nog min andra dag faktiskt. Jag har ju suttit på kontor i ett x antal år förut men den här häftapparaten var något nytt. Man skulle stoppa in hörnet på papperet i den å så häftade den och sen skulle man dra ut papperet. Den va alltså typ automatisk. Tydligen så lär man vara os-medaljör i dra-papper-fram-å-tillbaka-riktigt-jävla-snabbt-grenen för att lyckas häfta ihop lite papper på det här stället iaf. Vilket jag inte riktigt hade kläm på. Jag stoppade lugnt in mitt papper och satt där sen i bästa tjuren ferdinand anda och såg på hur den (argsinte enligt mig) häftapparaten börjar häfta... men inte bara en gång, utan när den häftat en gång så börjar han hysteriskt tugga i sig mina stackars oskyldiga papper. Och där sitter jag med öppen mun å bara glor i vad som känns som en evighet innan jag samlar mig och försöker få igång vad som mest liknar en dragkamp med häftapparaten. Den har dock tuggat ihop sig själv totalt och mina papper blir alldeles sönderrivna tillslut. Min kollega tar över häftapparaten och hävdar att det där hänt förut när man inte varit tillräckligt snabb (tror dock hon sa det för att vara snäll mest ;) men häftapparaten har nu trillat av pinnen helt. Gett upp. dött helt enkelt. DÖ =  sluta leva, avlida, gå bort, gå ur tiden, gå hädan, falla ifrån, få hembud, hemkallas, avsomna, insomna, sluta sina dagar, samlas till sina fäder, lämna jordelivet, ta ner skylten, kila om hörnet,trilla av pinn, krepera, kola, gå i graven, ljuta döden, skiljas hädan, ge upp andan; mista livet, stupa, bita i gräset, omkomma, duka under, gå under, stryka med, förgås; upphöra, försvinna, slockna; avta.

Ja den gick sönder som ni kanske förstår. Hon fick beställa en ny. Bra början på det nya jobbet va? :P

Borde nog hålla mig till en sån här resten av sommaren. Så vi inte riskerar personskador nästa gång ;)


18/5

Det är varmt och skönt, jag börjar så smått komma in i jobbet, på lördag ska jag till Örebro och om 1½ vecka är det karneval. Den 25:e får jag (iaf en halv) lön och jag mår iaf hyfsat bra och har slutat fundera så mycket. Inte slutat helt men det är iaf inte det enda som snurrar.
Blev ap-arg på a-kassan igår då de efter 3 veckor skickar tillbaka mina papper för jag (KLANTARSLET) har glömt satt ett kryss i rutan vilken skatt jag har. Ett kryss. Å de tog de tre veckor. Mmmmm ni förstår ju hur glad jag var. Jag som ändå hade önskat någonstans i bakhuvvet att jag skulle hinna få lite pengar innan karnevalen. Men jag förstår inte hur ja kunde vara så dum att ens nästan-hoppas på det. Har jag inte lärt mig nånting det senaste halvåret?
Ja snart är det midsommar iaf. Dår får jag en hel lön + nästan 4000 tillbaka på skatten. Gissa vem som kommer må bra då? Jaja som vanligt så mest gnäller jag. (men jag började ju bra idag iaf.) Ge mig lite eftermiddagsenergi nu så jag kan ta mig en promenad eller nåt. Jag är inte hungrig än så det skulle passa jättebra... för att sedan duscha, städa lite och invänta Elin till DH.
Vaknade ganska pigg imorse?? What´s up with that?

16/5

Mitt hjärta gör så galet ont. Skulle vilja plocka ut det och plåstra om det lite. Jag har alldeles för mycket känslor för att det ska klara av nå mer nu. Jag känner mig ledsen. Olycklig.

Jag började mitt nya jobb i måndags, så den här veckan har jag mesta bara varit trött. Somnat tidigt på kvällarna o mest bara försökt fokusera på att lära mig allt nytt... men de blir nog bra!

Den här helgen har varit minst sagt turbulent. Sitter o funderar på om ja skulle ha gjort/kunde ha gjort något annorlunda men jag tror inte det är min sak att göra. Jag har mina egna problem att brottas med och kanske inte ska försöka ta på mig att även brottas åt någon annan. Men just nu samarbetar inte mitt hjärta med min hjärna. Inte alls. Men det är för sent nu. Eftersom jag är den känsliga människan som jag är så gråter jag. Men jag gråter ju åt allt nuförtiden. Man kan inte fixa allt, man gör bara inte det tyvärr. Hur mycket man än önskar att man kunde. Återigen så önskar jag att min hjärna... eller kanske mitt hjärta i detta fall hade en on/off knapp. Önskar dig all lycka. Önskar mig all lycka.

Somna på kökssoffan i Hede nu kanske? Mina ögon är svullna och svider.

Vad är jag värd?


7/5

Äsch. skulle skriva ett argt inlägg. men ja orkar inte vara arg. De här jag skulle vara arg för hände för flera månader sen så det är väl dumt att sitta och bli upprörd över det nu? Jävla facebook. Man får allt liksom tryckt rakt upp i ansiktet... ibland önskar jag att man aldrig hade upptäckt facebook. Men man är ju så jävla beroende av skiten att det aldrig skulle falla mig in att ta bort kontot heller. Bättre och vara arg för sådant som man kan vara arg för nu... för jag har såna saker också... eller så slutar jag känna mig arg och fokuserar på sånt som gör mig glad! Som grillkväll på poppelberget idag :)


5/5 senare...

Jag fick en puss på kinden av Elias nyss :) Det ni ;) Han gillar mig, vi är bästisar!

Jag drömde en skum dröm inatt förresten... ovanligt va? haha. Jag skulle byta blöja på en bebis... en helt normal bebis. Det vara bara det att när jag skulle hämta bebisen för att byta på den så krömp den. Så när jag kom fran till den var den en knapp decimeter stor. Blöjpaketen jag tog ur väskan fick plats mellan tummen och pekfingret... det va en svår uppgift vill jag lova och jag tror jag vaknade innan jag blev klar! Skumt va? Haha drömmen igår vill ja inte ens prata om.. men den natten före det va rätt läskig!! Jag drömde att ja körde bil genom nå bergspass typ, eller me skog på sidorna å, det var kolsvart och väldigt backigt iaf... plötsligt stoppade polisen mig och sa att det var någon som rymt från ett fängelse som befann sig i området och att han var farlig och skulle försöka ta sig in i bilarna som åkte förbi. Man skulle därför inte stanna bilen på ca 2-3 mil. Efter ca 1½ så vad tror ni händer? Jorå, bilen börjar puttra och hosta och ha sig och hur mycket jag än trampar på gaspedalen så kommer jag ingen vart! Helt plötsligt när jag åker i ca 10 km/h i en uppförsbacke så ser jag någon komma springande efter bilen... då vaknade jag! Läskigt va? Tyckte jag iaf. Sov jätteilla efter det! Jaja de kanske är fullmåne eller nåt? Måste skaffa mig någon som kan hålla om mig om nätterna när jag vaknar och är rädd! ;)

5/5

Åh de känna som att jag mest bara sitter och väntar på att få börja jobba just nu... hade jag haft pengar hade jag hittat på en massa skoj den här veckan, men icke sa nicke :) Inte för att det inte är skoj att vara hemma i Hede, de är mys de me, men ni fattar!
Tjejjig som man är så skulle man ju gärna varit till frisören... köpt sig en ny kolla-fan-va-bäst-ja-kommer-vara-på-mitt-nya-jobb-outfit... ev fixat naglarna... bla bla bla... ni vet? Men nej... inte ens de där 150:- s tygskorna på skokanonen har jag råd att unna mig... jaja de får stå ut med en halvskabbig sak, med världens utväxt, gamla kläder och gamla skor o helt vanliga naglar-tjej första veckorna då... Jag VET att jag är ytlig som fan nu men ibland får man vara det! Och särskilt när det kommer till sånt som faktiskt kan få en att känna sig säkrare på sig själv!! I-lands problem... men det är ganska skönt med i-lands problem! Jag gillar de... hellre såna än u-lands problem... håller ni inte med mig? Hoppas ni förstår hur jag menar nu och inte tycker jag är helt blåst! Strunt samma förresten ;) Nu ska jag duscha av mig solarielukten (ja jag vet att ja iiinte skulle sola nå mer, men ja hade 4 ggr kvar på ett gym/sol kort på maeks. Å linnea ser ut som en neger nu efter att ha solat en massa... så mina fyra gånger tänker jag använda upp. så de så. usch. men jag känner mig verkligen fräschare!

Japp sen ska jag hämta pappa på jobbet... hoppas vi får svar snart på vad som felar min bil! Saknar min pärla, särskilt efter att ja städat den så fint innan vi lämnade in den! Å hosta inte småkakor nu! Vi har inte lämnat in den hos nån flashig bilfirma... mitt pengaproblem är inget skämt från min sida!! Utan hos en säkert mycket kompetent reparatör i By. :) Det blir bra. Hoppas jag!

Oh måste komma ihåg å ge nya grannen Emma en nyckel hit å, hon verkar sugen på att mysa lite Pysen! Det skulle ju vara guldvärt då jag nu har såååååå dåligt samvete över att han är ensam så mycket :(

4/5

Har egentligen inget vettigt att skriva idag... men vill ändå hålla i bloggandet nu när jag varit så duktig ett tag :)
Idag... ja? Hjälpte mamma att måla lite på altan... sen lagade jag mat åt hela familjen... utöver det har jag mest tjatat lite på msn, och glott på film... :) Det var alldeles för kallt för att sitta ute och sola idag vilket var min ursprungliga plan :) Snart kommer Linnea hit och förgyller min tillvaro! Desperate housewives på tv ju :) Blir mycket roligare med sällskap. Fast de var längesen jag bjöd hem en kompis till mamma å pappa, känns som man skulle vara runt 10 år igen :P Skönt det iofs! Jag mår så himla bra av att ha sällskap! (ifall ni undrar varför jag bor härute mestadelen av tiden just nu) Det blir sååååå tomt när jag kommer hem till mig... vet liksom inte riktgit vart jag ska ta vägen då... eller vad jag ska göra riktigt... Borde göra klart hallen som jag påbörjat men... äh... kan ju inte göra så mycket utan pengar iaf... Så då stannar jag hellre här där det är lite liv o rörelse :) Kommer nog bli lite annorlunda när man börjar jobba igen. Man har liksom mera behov av att vara ensam då :)

Ha en bra kväll :)

3/5

Jahaja :)

Lördagen blev ungefär som tänkt, åkte ut till hede och löste melodikryss (läs: lekte med Elias) Sen bytte jag o pappa däck på min bil, drog in till stan å gick på tatueringsmässa med Linnea och Marie men spenderade kanske ca 3 effektiva minuter där inne sen var vi ute igen... Inget speciellt alltså... köpte thai mat och åkte tillbaka till Hede. Gud va jag trivs här just nu! Kunna vara ute å pyssla och träffa mamma å pappa å Grannarna såklart :) Det blev en lugn kväll, jag å pappa kollade på patrioten! Toppen bra film det där... nog blev jag lite sugen på ett glas vin framåt 22 nångång men jag slog det ifrån mig... sparade både på kroppen och plånboken den här helgen :) På söndagen blev det tidig morgon. Upp kl 8 för att kl 9.10 befinna mig hos Linnea. Det blev hästtävling i Sala och Linnea var så duktig!! Hon blev tvåa i första tävlingen!! La:6 2005? Eller hur var det nu då? ;) Mysigt var det iaf men det blåste sviiiiinkallt hela dan! Hem å grillade med pappa efter det. Lekte en stund med Elias på gräsmattan och sen skjutsade jag in magnus å Lina till stan och la mig för att kika på The Hurt Locker... sov efter 5 minuter :P Överdos av frisk luft!!

Vet ni förresten... får jag pengar av a-kassan snart, vilket jag ska ha! Då är det 14, 15 veckor med den här veckan, som de ska betala ut till mig!!! Det skulle vara välkomna pengar vill ja lova!! :)

Nu ska ja läsa lite bloggar sen sätta mig å kika på hollywoodfruarna :)

1/5

Dagen är superfärsk. klockan e bara 00.24 :)
Dagen började mindre bra, låg å sökte jobb till sena natten igår för att ha något att visa upp... och va uppe 7 imorse för ett möte. Det gick ju bra iaf och när ja kom hem så ringde ja af och redovisade alla mina jobb. Sen tog jag mig i kragen och ringde till Fors och frågade hur det gick med sommarjobben, jag har ju förstått att de kanska blivit försenade pga av strejken och så var faktiskt fallet. Hon sa dock att jag skulle få papper hem nästa vecka med besked. Så vi la på. 5 min senare ringer hon upp igen och säger att jag ska börja den 10/5!!!!!!!!!!!!!!! Jag blev så jäääääääääävla glad :) Vet inte hur många gånger ja sa tack typ :P La på luren å började grina... haha jäkla psykfall jag blivit. Grinade och ringde till mamma och gav henne nästan en hjärtinfarkt, hon trodde ju nån hade dött innan jag fick ur mig va det var :) Men jag blev ju sååå lättad! Där märktes det verkligen hur min oro påverkar mig. Jag gråter bara om jag blir riktigt ledsen eller arg eller om någon skäller på mig. Jag gråter inte av glädje? Men alla förändras vi väl av de med och motgångar vi har! Det enda jag egentligen vet är att jag ska börja den 10:e som sagt, att jag sitter på ordermottagningen inom skandinavien och att mina tider ska vara 7.30-16. (rena glasspassen om man jämför me vissa shellpass) :) Har ingen aning om hur jobbet fungerar rent praktiskt eller hur länge ja får vara kvar eller ens hur mycket jag kommer tjäna :P Men ärligt talat så struntar jag i det. I mitt huvud snurrar nu: RUTINER!, och lön såklart... å fredagskänsla :) Ja ja kommer vara blekare än er alla i augusti men jag kommer nog må fan så mycket bättre än jag gör nu iaf. Hoppas jag såklart :)
Ja sen va ja me mamma å pappa på stan en sväng... sen åkte ja hem å käkade lite lunch och hängde lite på fb :P Intressant va? :P Sen åkte jag ut till hede, fick lite grillat, sen, sen, sen, sen.... så va vi till kasen å där träffa jag familjen örebro :P Leo hade blivit såååå stor :) Efter det skjutsade ja hem mamma å pappa och åkte in til stan till familj nummer 2. Gurra, elin och gurras familj. De godingarna... man känner sig ju som en i familjen bara man kliver över tröskeln... :) Kom precis hem därifrån å ska lägga mig å kika på nån film nu och sen sova. Imorrn e de melodikrysset kl 10 ute i hede, och sen funderar ja på att kika lite på tatueringsmässan. Sen får vi se va som händer :)

Sovgott!!


RSS 2.0