En till.

En till svart prick på armen. En som inte suttit där förut. Behövde bara skriva det nånstans.

Fast det var inte meningen

att jag skulle låta som jag inte haft kul också!
Maskeraden var jättekul å Marie hade ordnat så häftigt i sitt lilla bo! Badrummet våga man inte gå in i själv! Kolla bilder på facebook vetja! Roligt att alla anstränger sig så mycket ibland!

Alla "gamla" damer var hemma den här helgen dessutom så hör o häpna, vi fick ihop en fika träff på söndagen. Där kan vi snacka energibomb. :D

Ja matlagning var det ja.

Jo så det var väl dags

för ett sånt där bittert inlägg igen då!
Det går ju inte att läsa den bloggen utan att störa ihjäl sig på hur deppad jag verkar vara. Å jag som stör mig på andra som skriver så. Ha! In my face lisom. Jag är definitivt inte bättre än nån annan. Inte för att jag trodde det heller.

Ja satt å funderade idag faktiskt på vilka av mina egenskaper jag tror folk stör sig på mest. (kanske är det just de egenskaperna jag själv inte tycker om hos mig själv) försökte rangordna de iaf för att se om jag kan göra något åt saken. För det tänker jag också mycket på, självförbättring.
Ja iaf.

Nr 1. Jag klagar nå så in i helvete. å här har vi två underkategorier.

(1) på hur jag mår. Det är ingen hejd på magont, huvudvärk, mensvärk å blablablabla. Jag är trött på mig själv.
(2) på hur lite pengar jag har. Gud jag hör ju själv hur jag låter, jag lovar. Önskar jag kunde sluta. Bara låta bli att röra läpparna ibland. Låta stämbanden vila.

Nr 2.  Jag är slarvig. Speciellt med disken. Det blir berg hela tiden. Tycker att en person inte borde skita ner så förbannat men det kan jag. Sen tycker jag det är jätteskönt när jag väl diskat men det kommer jag inte ihåg länge. Kläder ligger det oftast överallt och dammtussar stora som hus. Jag hoppas att jag skärper mig... när/om jag kanske träffar någon.

Nr 3. Att jag är en sån diplomat. Kan verka så att jag aldrig väljer sida. Att jag mest bara håller med. Och jag kan hålla med om jag är det... (hahaha där fick ja till det) jag kan förstå att det är irriterande men samtidigt så lär jag kanske försvara mig på den här punkten för jag tror att jag är en ganska bra lyssnare ändå, jag kan tycka en sak men om någon ger mig ett bra skäl till att tycka något annat då kan jag ändra på mig. Men om man vill att jag tar ställning i en fråga där jag faktiskt inte riktigt kan bestämma mig så gör jag helst inte det. För det är inte roligt att ha fel i slutändan. heller. Det här kan dock göra mig lite dålig på att ta beslut. Vilket jag tror resulterar i att jag missar en del saker...

Det var dagens fundering.

Sen sist så har jag umgåtts med familjen och vännerna. Glott på tv, surfat och varit på maskerad. Nothing out of the ordinary.

Var till doktorn med magen å yrseln också... läs punkt 1 på listan, här kommer klagomålen igen. Jag fick diagnosen IBS, som jag halvt om halvt fått förut. Inte fått svar på blodprov å sånt än men efter läkarbesöket så hittade jag ett forum för personer med IBS och det va faktiskt ganska läskigt hur symptomen stämde. Skitjobbigt faktiskt då det inte finns botemedel. Finns sånt som lindrar men det som lindrar den ena lindrar inte den andra. :S Jag har/ska börja med att skära ner lite på pasta och bröd och sånt... gluten typ. Får se hur det går. För med en IBS mage kan man vara överkänslig mot vissa saker utan att för den delen vara allergisk. Så vi börjar så. Äggröra till frukost är det som gäller nu och sallad till köttfärssåsen :)  Än så länge går det hyfsat... ca 5 dgr in i "dieten" Å jag säger inte att jag tänker sluta helt med något... utan bara dra ner lite får se hur magen reagerar på det. Man kunde ju förresten tro att alkohol kanske skulle göra saken värre men efter helgen nu så känner jag inget speciellt. För jag kan själv tycka att det låter dumt att vara ute på fest  ena dagen när jag andra dagen säger att jag har ont i magen som en tok. Men så är det iaf. Det gör saken varken bättre eller sämre. och jag tror att jag är lugnare på helgerna och inte fokuserar så mycket hela tiden på hur magen känns att det kanske blir bättre av bara det. Inte vet ja.

Nu ska jag laga mat. Har fått ett meddelande på facebook som jag inte riktigt vet hur jag ska tackla förresten. Superintressant va?

Ha en trevlig måndagskväll!

RSS 2.0