SHM


Mina damer och jag var på SHM förra veckan!! Eftersom alla säkert redan är trött på att läsa recensioner från alla lyriska SHM fans så nöjer jag mig med att säga att det var grymt. Vi tittar redan på summerburst biljetter vilket är nästa mål! Just nu ligger jag däckad i ännu en förkylning. Undrar om det finns nån sjukdom som genererar i halsont och förkylning var tredje månad? För det är ganska så exakt 3 månader mellan varje omgång nu. Tur inte hostmedicinen tog slut sist iaf! Orkar inte beklaga mig mer, ville mest bara ge ifrån mig ett livstecken! :)


Måndag...

Med allt vad det innebär. Inser att jag måste byta alarmsignal då jag sover mig igenom den jag har nu... Illa! Tempot på jobbet var dock himla behagligt idag! Det uppskattas! På kvällen har mamma och pappa varit här och lagt golv. Halva vardagsrumsgolvet är nu på plats! Wehoo! Bild nedan :) nu fotbollsgalan blandat med 2 and a half man.


Förresten...

Det blev en ny tv i fredags! Slutade med en samsung 40" LED. Tänkte att om ja någon gång framöver vill ha en större då får väl den här bli sovrumstv. Men den duger finfint just nu! Det var ruggigt bra pris på den, 2990:-. Helt ok! :) så med en ihopsatt soffa (den saknar dock tassar ännu) så fick man ett litet hopp om att vardagsrummet kanske en vacker dag blir just ett vardagsrum. :) helgen har spenderats i den nya soffan mest, med förnämligt sällskap. Annars är det mest nedräkning till SHM den 22/11 som gäller just nu! Ska bli så galet kul! Efter det hägrar en helg i Göteborg med en 50-årig mamma! Sen börjar vi närma oss jul och ledighet! Jag har en del skoj att se fram mot just nu! :) hoppas nästa vecka innehåller lite mindre otur än förra! Ha en trevlig söndagkväll!


Dagens tips!

David Gray - Forgetting.


Då var vi där igen.

Here we go: igår kom jag hem till en halvdöd tv. Det fanns ljud men ingen bild. Provade att köpa en ny antennkabel med förhoppningen om att det var pysens frenetiska, systematiska tuggande på mina kablar som ställt till eländet. Men nej. Död. RIP tv:n. Mamma o pappa är schyssta och lånar ut deras sovrumstv till mig fram till jul och mellandagsrean. Gick in i mitt kaos till vardagsrum och byggde provisoriskt ihop min nya soffa, satte mig i den och vilade blicken i taket. Ni vet taket som jag på egen hand målade om för en sisådär 2 månader sen. En spricka... Två sprickor... 345 sprickor. Känner mig tom. Orkar inte grina åt eländet. Går å lagar kesoplättar. Takplattor är väl billigt? Nähä? Nä ok. Bilen får jag körförbud på den 26/11 om jag inte byter lambdasond. Ni vet en sån där pytteliten obefintlig sak som kostar 2500:- att byta ut. Lägg till lite för tunna bromsskivor fram så har ni situationen klar för er. Min dammsugare gick till de sälla jaktmarkerna för någon vecka sedan... På grund av för mycket hår och kattsand i systemet. 1000:- för en ny en på Elgiganten. I blaim you, pysen. Kommer hem efter urnnedsättning för älskade mormor nu på eftermiddagen <3 , får se att pysen spytt ner min säng och hela bäddmadrassen. (Han undvek mina nya täcken, om jag ska försöka vara tacksam över något) men det betyder att jag lär åka ner till jysk nu och köpa en ny. Går in i köket för att hämta plånboken, slår på lampan. Den låter poff och går sönder. Tack och hej leverpastej.


RSS 2.0