mysigt...

när man kommer hem efter en slapp-dag i solen å får laga mat åt en pojk som lite senare kommer hem svettig efter jobbet med ett vaniljhjärta (till mej =P) i handen...

mysigt.

=D

Det va gårdagen det alltså. Idag har ja jobbat. i ca 135 grader. Skjortan hade en stoooor hjärtformad!? blöt svettfläck på ryggen när jag tog av mej den. härligt.

Middagstips idag: Ananas å vattenmelon som legat i frysen i 2 timmar. blandas me blåbär-vaniljyoghurt å äts med en lunchpinne som har salami å keso som pålägg. Mums!

Förra veckan bestod av mys å sol mest =D Helgen me. Lillsjön me Elin å godaste maten på älvan. Lekte toffel gjorde ja å. Det ni! Va ett tag sen!

9 skift kvar till semester. 29-30-31 å kanske vecka 32 om jag kan byta mitt ynkliga stängningspass jag har den veckan med ngn. =D

Puss

Du vet att du firat midsommar i Näs när...

... du vaknar upp med ett bitmärke på rumpan. som misstänkt liknar din granne Maries tandavtryck.
... du har sån träningsvärk i benen efter all dans att du helst vill dö.
... du har skrattkramper i magen, å mungiporna har fastnat i ett "uppåt-läge"
... du tror att det kanske aldrig kommer sluta snurra i huvudet riktigt när du rör på dej.
... du vaknar i Hedemora dagen efter med 40 kr och ett körkort i fickan.
... du redan längtar till nästa års repris!!!

Fy fan vilken underbar helg!!

I fredags så var ja först ut på en roadtrip. träffade föräldrar hit å dit... puh =P Midsommarblommor delades ut till höger å vänster. Hälsade på i bystugan i hede och hann me en vända i hinderbanan, haha, de hade blåst upp en stor hoppborg som var en hinderbana å vem va först in om inte jag?? Huuuuuur kul som helst! Funderar på att åka till Kina å skaffa hem en själv... =) Sen grillade vi med ett helt gäng hemma hos magnusP´s kompisar maria och Bengan. Tok mysigt me supergod mat, dryck, allsång, snapsar å dans =) Gick/sprang hem från Grytnäs gärde, ja hade väääärldens överskottsenergi!! Insåg hemma att jag glömt av min mobil på bordet på festen... förstå abstinensen!! Som tur var hade jag sällskap som ägde en mobiltelefon så det gick att överleva iaf. ;)
Lördagen börjades lite segt men med solen lysandes in genom fönstret så kändes de rätt ok att vakna till liv iaf =) Klänning dagen till ära!! Tog mej ut till Hede ngn gång mitt på dagen för att baka tårta till kvällen. Runt 18 tog jag mej sen till näs för att grilla å umgås me de allra bästaste! Kvällen var kaotisk, spritfylld, galen och helt enkelt underbar!!
Efter att ha satt ribban i öltältet... (vi är fan bäst på att härja!) så fick ja för mej att jag ville till hedemora... kan bli så när man inte fått en puss på ett par timmar va? =P så ja mutade peter H att skjutsa mej till Hedemora samtidigt som han hämtade hebba. men utan att hämta mina grejer först då alltså... kände mej på topp när jag vaknade upp me 40 kr å körkortet i fickan... inte en tandborste eller minsta gnutta smink eller hårborste inom synhåll... =P men men ja överlevde det me =P efter en lyxfrukost bestående av nybakt ciabatta, skinka, apelsinjuice, blåbär-vanilj yoghurt å vattenmelon så sov vi bort resten av dagen.... småsliten... =P Grillade i Hede senare på kvällen, jag kommer stinka vitlök i flera veckor nu tror jag me tanke på mängden ja fått i mej denna helg =) Ja de va helgen i korthet det =P
 Nu ska ja fixa å dona lite här hemma tror ja. Det kan behövas!

2 pass på jobbet den här veckan! SKÖNT =)

Puss

Dagens:

De här dagens e bra när ja vill uppdatera men ändå inte riktigt orkar ;)

DAGENS VILL HA: Färskpotatis
DAGENS KLÄDSEL: Halvlånga jeans shorts, vitt långt linne.
DAGENS FRISYR: Rufsigt idag me =P
DAGENS LÅT: David Gray - Sail away, läste nyss nåra textrader på den på systers blogg å nu har den fastnat.
DAGENS PLANER: Jobba me Patriiiiicia =)
DAGENS SAKNAD: Inget speciellt jag saknar extra mkt idag faktiskt.
DAGENS DUMMASTE: Stressade jääääävla människor inne på coop. Påkörd av tre kundvagnar å överkörd av en rullstol. Å folk har mage att bara blänga surt på mej som om de va ja som sprang in i de å inte tvärtom. Inte ens ett ursäkta. Gah.
DAGENS MISSLYCKANDE: Hann aldrig färga håret... får bli imorrn bitti... hade annat för mej =P
DAGENS DROG: Färskpotatis!!!
DAGENS HUMÖR: fortfarande rätt nöjd.
DAGENS ROLIGASTE: Systers blogg =P Vill ni lära känna mej så läs den, eller prata me henne =P
DAGENS PUSS: får Marcus... =) för att han fick mej att le igen efter mitt argsinta utbrott på coop. Å martina får en hon me =) för gårdagen!

Dagens :)

DAGENS VILL HA: Huvudkudde under huvudet =)
DAGENS KLÄDSEL: svart lång kofta å mjukisar.
DAGENS FRISYR: Rufsigt värre... så långt att de inte går att reda ut längre...!!
DAGENS LÅT: The Fray - You found me
DAGENS PLANER: kvällens planer: städa undan lite, hålla mej vaken till en film kanske?... =P
DAGENS SAKNAD: frisörtid. kan bero på att ja inte ringt ngn frisör.
DAGENS DUMMASTE: kan inte komma på ngt...
DAGENS MISSLYCKANDE: Glömde låsa upp uteskåpen innan chefen kom förbi? =P
DAGENS DROG: som vanligt min mobiltelefon
DAGENS HUMÖR: nöjd.
DAGENS ROLIGASTE: -Shit mamma ja tror ngn snott en västanhede buss!, han står å tankar den på shell nu å nu brukar ju tanka på er egen diselpump? - ja vet inte, säger hon.
(ringer moster som är på kontoret) - Ewa! det är en västanhedebuss på rymmen! En turk står å tankar den vid shell, ska de vara så? (ursäkta uttrycket turk) Hon skrattar å säger: - Bra att du har ögonen öppna, de ska ja berätta för Thomas (chefen) men de är en kille som köpt bussen å ska köra ner den till tyskland.
Haha jaja, bra att man är uppmärksam iaf.... äh de här va ju kanske inge roligt för er... äh jaja... =P
DAGENS PUSS: Går till en grabb... =P

Ojojoj

Va extreeeeeeeeemt j*vla trött jag är!
Va på en extreeeeeemt mysig dejt igår som drog ut på tiden lite =P Va hemma runt 1.40 tror ja... å skulle upp kl 5 för en öppning på shell... Mina ögon går i kors just nu... =P Men de va de värt lär ja väl tillägga... =)
Hmmmm, va har hänt sedan sist då?
Sverige förlorade mot danmark. Efter att jag bytt pass me Therese så ja stängde på fredagen å öppnade på lördagen, allt för att få se de spela så jääävla kass fotboll.... suck. Men kvällen va härlig iaf, kollade på fotbollen å käkade lite på trapper, me elin, gurra, therese, jimmy å emma :) sen gick vi hem till Jimmy å Therese å spela wii,  å de visade sig att jag är en naturbegåvning på wii =) Eller hur då Gurra?? =P sen har de mest vart en massa jobb å sömn på schemat.... i fredags åt ja tacos me Magnus (skräp) å Lollo å aska förstås... hiiimla mkt mys!! Blir så mycket fest hela tiden att de e så himla härligt att ha en hemmakväll sådär ibland å umgås!
Nej fasen, ja orkar knappt lyfta fingrarna nå längre... + att ja måste gå å plocka upp lite för ja får tydligen besök ikväll =D Tur att ja köpt hem en jättestor BURN.... =P
Har jag sagt att ja LÄNGTAR till midsommardagen??? Om inte:
JAG LÄNGTAR TILL MIDSOMMARDAGEN!!!

Puss

Skön!? sång i köket :)

Toksjunger medan jag diskar å inser återigen att this is the story of my life :P

"Ironic"

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
And isn't it ironic... don't you think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids goodbye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
"Well isn't this nice..."
And isn't it ironic... don't you think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face

A traffic jam when you're already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic...don't you think
A little too ironic...and, yeah, I really do think...

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures

Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out

Personkemi...

är en skum grej.
Jag tycker själv att jag är en sån där människa som kommer bra överrens med de flesta typer av folk. Men visst är det fascinerade att man inte kan nå fram till alla? En del människor är verkligen helt oresonliga och jag har ingen aning om vad som försigår (stavning?) i huvudet på de. Inte nödvändigtvis att man blir osams med dessa typer av människor men man måste ju få ha svårare för en del än för andra! Det spelar liksom ingen roll vad jag säger så säger den här människan en annan sak. Jag har insett att jag är en jag-har-alltid-rätt-tjej... men det betyder inte att jag inte böjer mej för ett riktigt bra argument. Ämnen är till för att diskuteras, den saken är klar. Men om man då pratar med någon som är en ännu värre jag-har-alltid-rätt-människa då funkar det bara inte. Gud så drygt. Det är inte ofta man träffar på någon sådan. Sen är det så härligt när man istället träffar på någon som man klickar med direkt och som man alltid vet vad den menar och vet att den menar vad den säger. Som är öppen och glad och man kan tro att man har känt personen i fråga i flera år även om det bara gått några minuter. Sånt är underbart tycker jag! Jag ville bara ventilera detta... håller ni med mej om att det är så?

Imorse fick jag rysningar över hela kroppen... de kommer in en kund och frågar mej vad som hänt? - Vaddå hänt?, säger jag. Det visar sig att han mellan borlänge och Hedemora blev omkörd av 4 polisbilar och mellan Hedemora och Avesta, 2 st. Jag ber Alexandra kolla upp Wighsnews om det står något, och får reda på att det är en butik i Avesta som blivit rånad!! =S Det visade sig vara Tempo i Skogsbo. Om ryktena stämmer så blev det rånade av tre beväpnade män, personalen bakbands!! Innan jag gick hem för dagen idag så fick jag iaf höra att de hittade på de i Hedemora. Min första tanke var ju såklart: -shiiiiiit! Det hade lika gärna kunnat varit mej de valt att råna... Hur skulle man fungera i en sån situation? De har man ju ingen aning om innan det händer... Läskigt iaf. Polisen kom in på förmiddagen och visade fram legget för mej och frågade om vi kunde prata ostört ett par minuter. Han frågade om det hade varit in några skumma typer på morgonen men jag hade (tack o lov) inte sett något ovanligt... usch, tänk om de stått å väntat när man skulle öppna eller nå... jag tittar mej alltid över axeln hela tiden när jag öppnar... =S Men men, man kan inte gå å vara rädd i onödan... händer det så händer det.

Nä nu ska jag vila lite sen lär jag städa... ska ha lite tjejfika här imorrn så det är väl bäst jag piffar upp stället lite =P

McFlurry ikväll någon?? =)

Yeah!! :)

Då va man där igen då. Sitter leende med minnen av en underbar helg! Tråkigt bara att jag blir så dåligt på att uppdatera direkt jag har saker för mej. Bilder finns iaf på Facebook!

Hmm... vart ska ja börja... sist ja skrev va förra måndan tror ja?? Helt dagvill... På tisdagen va ja å Martina till valbo å shoppade lite iaf, hade så himla mysigt! Min syster är den bästa systern! =P

På onsdagen skulle jag ha jobbat öppning men klarade knappt av att gå ur sängen på morgonen... mådde superilla. Drog mej dit å öppnade iaf men bästa Alexandra kom tack å lov å bytte av mej runt 7 så jag fick åka hem å lägga mej igen. På torsdagen mådde jag bättre å jobbade 8-15.30. På fredagen öppnade jag igen men gick lite tidigare, runt 14.45 för att skynda mej hem å duscha, hann inte ens kliva in i duschen innan Terese va här. Vi åkte å handlade lite grill ingredienser å sen gick vi upp till Marie å fixade lite. Blev grillning me Terese, Marie, Emma, Mackan, Kalle å Sebbe på andra sidan häcken av myrgatan =P Så himla soligt å fint å skönt =) En sväng till Gurra å Elin å deras mastodont fest hemma hos Elins mamma hann ja me å. Haha den ena fullare än den andra. Jag hade lovat mej själv att jag skulle va hyfsat lugn under fredagen å det va jag faktiskt å... helt lagom =) En grogg hemma hos Puma på vägen ner på stan ( med en liten omväg då förstås) sen blev det trapper å öltält. Efter mingel å lite dans så gick ja å Puma å syster å hennes två kompisar hem till mej å "hängde" lite... innan de skulle hem... ett telefonsamtal senare å natten va räddad =P Lördagmorgon blev en mys morgon med lite frukost i solskenet fr balkongen. Efter det, när jag blev ensammen igen så ringde jag skräp å hörde om han fortfarande stod för erbjudandet om champagne frukost på holmen å visst gjorde han det! Vi gick ner på stan, ja å Magnus, Jimmy å lunkan,( tror ja han kallades), köpte lite vin å en ciabatta på plus cafét å traskade ner på holmen. Väl där va vi säkert 25 pers. Åt å drack å solade å kastade frisbee å vissa badade till o me... ruggigt. =S Mådde så hiiimla bra vill jag bara tillägga! Underbar dag! Sen blev de karlbergsparken å cruising, huuuur mkt folk som helst, å runt 16 där va ja verkligen i "toppform" =P
Gick å käka thai me Marie, Emma å Terese innan det va dags att gå hem å duscha igen. Höll på att somna i soffan men drog mej upp igen å så va det fest hos Emma. Har så grymt roliga videofilmer därifrån men törs inte visa ngn för Marie e tamejfan halvnaken på varenda en =P En sväng till Daniel å Anna-karin å sen blev det EMD me Martina! Vi lyckades stå nääästan ända längst fram å de va superbra!! Jag tycker verkligen det. Sjuuuukt söta dessutom. Jag är NÖJD! =P Öltältet å en jäääävla massa dansande efter det. Går ut när det stänger å det väntade telefon samtalet kom återigen. Sjukt skönt att slippa sova själv tkr jag =) Spenderade söndagen ute i Hede å firade mors dag =) Trodde jag skulle få ligga å vrida å vända mej som vanligt utan ngn sömn till dagens öppning men ja tror ja somna innan kl 23... det NI, har nog knappt aldrig hänt mej förut!! Så jag va jättepigg idag faktiskt!! Öppnar imorrn me så ja hoppas det går lika bra ikväll! Idag efter jobbet åkte jag ut till Näs å spenderade eftermiddagen/kvällen me sol-gurun Anna-karin =P Terapi för själen! Har egentligen en massa mer å skriva men jag har glömt bort allt roligt jag sagt hela helgen att det HÄR ska ja blogga om! Det är som bortblåst. Suck!

Tack alla för en underbar helg iaf!
(på onsdag ska jag till en läkare iaf. förresten..)
Puss å hej!


RSS 2.0