Du vet att du firat midsommar i Näs när...

... du vaknar upp med ett bitmärke på rumpan. som misstänkt liknar din granne Maries tandavtryck.
... du har sån träningsvärk i benen efter all dans att du helst vill dö.
... du har skrattkramper i magen, å mungiporna har fastnat i ett "uppåt-läge"
... du tror att det kanske aldrig kommer sluta snurra i huvudet riktigt när du rör på dej.
... du vaknar i Hedemora dagen efter med 40 kr och ett körkort i fickan.
... du redan längtar till nästa års repris!!!

Fy fan vilken underbar helg!!

I fredags så var ja först ut på en roadtrip. träffade föräldrar hit å dit... puh =P Midsommarblommor delades ut till höger å vänster. Hälsade på i bystugan i hede och hann me en vända i hinderbanan, haha, de hade blåst upp en stor hoppborg som var en hinderbana å vem va först in om inte jag?? Huuuuuur kul som helst! Funderar på att åka till Kina å skaffa hem en själv... =) Sen grillade vi med ett helt gäng hemma hos magnusP´s kompisar maria och Bengan. Tok mysigt me supergod mat, dryck, allsång, snapsar å dans =) Gick/sprang hem från Grytnäs gärde, ja hade väääärldens överskottsenergi!! Insåg hemma att jag glömt av min mobil på bordet på festen... förstå abstinensen!! Som tur var hade jag sällskap som ägde en mobiltelefon så det gick att överleva iaf. ;)
Lördagen börjades lite segt men med solen lysandes in genom fönstret så kändes de rätt ok att vakna till liv iaf =) Klänning dagen till ära!! Tog mej ut till Hede ngn gång mitt på dagen för att baka tårta till kvällen. Runt 18 tog jag mej sen till näs för att grilla å umgås me de allra bästaste! Kvällen var kaotisk, spritfylld, galen och helt enkelt underbar!!
Efter att ha satt ribban i öltältet... (vi är fan bäst på att härja!) så fick ja för mej att jag ville till hedemora... kan bli så när man inte fått en puss på ett par timmar va? =P så ja mutade peter H att skjutsa mej till Hedemora samtidigt som han hämtade hebba. men utan att hämta mina grejer först då alltså... kände mej på topp när jag vaknade upp me 40 kr å körkortet i fickan... inte en tandborste eller minsta gnutta smink eller hårborste inom synhåll... =P men men ja överlevde det me =P efter en lyxfrukost bestående av nybakt ciabatta, skinka, apelsinjuice, blåbär-vanilj yoghurt å vattenmelon så sov vi bort resten av dagen.... småsliten... =P Grillade i Hede senare på kvällen, jag kommer stinka vitlök i flera veckor nu tror jag me tanke på mängden ja fått i mej denna helg =) Ja de va helgen i korthet det =P
 Nu ska ja fixa å dona lite här hemma tror ja. Det kan behövas!

2 pass på jobbet den här veckan! SKÖNT =)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0