Den här är till dig Maria! ;)

Insåg inte att det var över två veckor sen jag skrev sist. Tiden går fort! Ja studenten avhandlade jag sist. En till jobbvecka gick och på lördagen så var jag och firade Elins bror Fredrik. Hela tjocka familjerna var där och det var som vanligt hur trevligt som helst! Efter att Elin tröttnat, vilket inte skedde förrän runt 00.30 (hon är lia pigg som vildingen i magen verkar det som) så fick vi andra för oss att gå ner på kingen. Gick in där 00.50, tur de har öppet till två nuförtiden :) Det var lite som the good old days, jag och grabbarna... fast utan Elin då :( Men det var superskoj och blev efterfest dessutom. Som tur är bor ju Fredrik i huset över parkeringen så jag fick sällskap på promenaden hem mitt i natten iaf. Tänkte jag skulle skänka en bild på hur det såg ut. Se nedan :P



Kul va? :) Äsch men ni vet det var sådär ljust å fint och ganska varmt. Perfekt sommarnatt!

Ja sen gick det en vecka till... Gud så tråkig jag är :P

Sen blev det midsommar!
Vi slänger in lite bilder som får förklara läget istället!



Hosta så mamma och pappa trodde jag höll på att avlida. Lösningen var att ställa in en luftfuktare i mitt lilla krypin... jaja så där hade man hostat i onödan... jag trodde ju jag skulle få en whiskey ;)



Midsommarafton började med en mörk himmel och galet röda jordgubbar i farfars land!



Fortsatte med födelsedagstårta...



Och Asti med jordgubbar! Mysig lunch och grillkväll med familjen!
Sen blev det midsommardan, och den spenderades med den här filuren;



Jag sa ju att jag skulle fixa en dejt!
Meet Harry! Han tyckte det var så roligt att umgås med mig att han skrattade när jag tog kort på honom :P
Sen var det förstås en massa annat folk där å, vi åt lunch och hade 5-kamp och grillade och drack och dansade... ja sådär som vi brukar ungefär!! :) Härlig helg!

I dag har vi, jag och mina syskon och deras respektive bokat resa till mallorca i aug. Jag blir borta på min födelsedag, vilket väl får funka :) Kan väl bjuda på fika när ja är hemma igen! :) Ska bli sååå himla skönt! Å nästan lika skönt är de att ja går på två veckors semester imorrn!! :D

Helt sluuuut...

som artist. eller som människa. Eller nåt. Jag är så förbannat jäkla trött. Vaknar till och med med sån där huvudvärk som annars brukar dyka upp efter en lång och stressig dag. Va är det för feeeel? Ska till doktorn imorrn igen iaf. Alla proverna ser bra, eller iaf hyfsat bra ut och det är ju bra. Men sen då liksom?

I helgen firade vi Martinas student. Åren går för fort. :)
I torsdags var jag ledig, vi åkte till västerås runt 10.30 för att börja dagen med att kika på bil till mig. Inget napp. Börjar bli trött på det här nu. Ge mig en bil! Sen åkte vi och handlade och gjorde iordning hemma hos Nina inför kalaset. Tidig kväller på hotellet utan luftkonditionering.
Kunde knappt sova för det va så varmt, tror det blev rejäla 4 timmar den natten. 05.52 fick jag sms av Martina som hade psykbryt på lösögonfransar mm. Upp och hoppa och fixa. Hon stack runt 6.30. Gino den stackarn var redan uppe och hungrig men jag fick honom efter viss övertalning att vänta med frukosten till 7.30. Jag somnade dock inte om förrän 7.20, typiskt nog. Halvdan frukost men skiiiiiitsnygga servitörer... eller avplockare? Diskpojkar kanske? ;)
Sen åkte vi till Nina igen och fixade det sista, ballonger och skylten och allt och fick stressa som tokar för att hinna med att se de springa ut från skolan. Hon är så himla fin min syster ska ni veta! En toppenpingla!
Vilket drag det var på studentflaken sen då, jag hade kunna gjort en hel del för att få hoppa upp och åka med, men men en storasyster lär väl veta sin plats en sån dag. Tillbaka till Nina med ett avbrott för att kika på flaken när de gick genom stan. Hett så in i norden och Martina stod på flaket ända till kl blev 14.30, då hade halva släkten åkt hem men det gick bra ändå. Paketöppning och tårtätning tills det var dags att åka till hotellet igen. På kvällen tog vi oss en promenad genom stan. Så varmt och skönt. Utlandskänsla!!
På lördan vakna vi och åt frukost, avsaknaden av de två diskplockarna från gårdagen var enorm. suck.
Tillbaka i Avesta runt 13. Slappdag i soffan tills jag styrde upp en grillkväll. Alltså jag tar på mig äran för den. Jag hade vilja sitta på en uteservering nånstans men det va ingen som nappa så vi körde en grillkväll i Rensbo istället. Inte fy skam vill jag lova. Var dock för trött för att gå på krogen sen. Det gjorde inget tror jag.
Söndagen bestod av sovmorgon och slöande ute i Hede. Bäddade rent i min lilla hörna och kikade på film på kvällskvisten. Saknade sällskap. As usual. Nu har jag dessutom bara knappt två veckor på mig att hitta en dejt till midsommardagen. Jag vill inte ha Molgan med mig. ;) Förbereder mig på ett nederlag i denna fråga. Dubbelsuck.

Nä... nu längtar jag hem till mina 4 kuddar.

Rast på jobbet...

då får man blogga va? :)

Imorse var det iaf helt folk/biltomt på vägarna när jag skulle till jobbet! (jag letar fördelar med att jobba denna varma, soliga fina dag.) Fler positiva grejer med idag;

* Copy stämpeln i skrivarrummet var påfylld. Alltid trevligt.
* Det bjöds på värstinggod kladdkaka efter lunch, tack Camilla!
* Jag SÅG kattspyan i hallen imorse och trampade därför inte mitt i den.
* Jag bäddade sängen bara för att jag vet hur glad jag kommer bli på mig själv när jag kommer hem och ser hur fint det är.
* Jag tjänar ganska bra med pengar just idag, i mina mått mätt.
* Jag är fortfarande glad över gårdagens mys med vännerna ute i Rensbo. Även om tjuren aldrig fick komma till. Tror jag.
* Jag är faktiskt pyttelite brunare än innan helgen. Trots en hiskeligt massa solkräm.
* Jag är bara lite fläckig av brun utan sol krämen som jag försökte dryga ut solbrännan med igår. (annars brukar jag kunna vara mycket fläckig)
* Jag antar att jag tog rätt beslut som inte köpte bilen på Belins bil.
* Jag hade en mysig helg i Hede och har fyllt på kroppen med jordgubbsvitaminer!

Ja det var nog faktiskt allt jag kunde komma på. För egentligen är jag ledsen idag. Och har ingen aning om varför.

Njuter!

Av mitt fina, nya "sovrum"!
"sovhörna" kanske är en bättre benämning när man bor i en liten pytte etta.
Men iaf! :)

Lina messa imorse och frågade om jag ville med till Kupolen. Jag föreslog Ikea och så drog vi iväg till Valbo, efter att ha hämtat syster i hede.
Här kommer beviset från den resan. (Lyssnar ni tillräckligt noga kan ni nog höra ända till era stugor riktigt hur nöjd jag är)



Det var före!



Och där har ni efter :)

Nöjd var ordet.

Nu blir det film nerkrupen under täcket i mitt nya paradis. :)

RSS 2.0