om sanningen ska fram...

den som inte nynnar vidare på den nu den är helt lost. :P

Har haft en sån där dag idag.

gubbe!! som sålde bilen innan jag hann titta på den... (i sthlm)

idiotmage!! för att jag missar träningen. är det inte det ena så är det det andra.

Jävla väv helvete!! som inte sitter fast på väggen.

å sen en annan jävla besvikelse också. men den struntar vi i. har vi nåt val?

Bilen som jag skrivit kontrakt på har ett litet dörruppslag på passagerardörren... är den värd 60 000 då? Är det snyggare med en tre dörrars? ska ja vänta? Pruta? slå till? Pappa får bestämma imorrn.

Helgen var iaf toppen! Grillade och myste med bästa Elin, Gurra och deras underbara familjer. Kan bara prata mig varm om de för de får en att känna sig värd miljoner! Kom inte ner på stan alls på fredag kvällen.

På lördan var det dags för fest i nordanö, (efter lite promenad på stan och fin sminkning av bästa Lina). Man behöver aldrig tvivla på att man ska ha kul en sån kväll. Spelar ingen roll hur seg man är, eller att det blir några djupa diskussioner, Kvällen slutar alltid i mayhem på vardagsrumsgolvet! :D Bilder hittar ni på Frida Sahlins FB :P Senare blev det dock stan, men det enda stället vi kom in på (förutom Hanna då som va in och vände överallt, man kunde ju tro hon va osynlig!! ;)) var swingfly mitt i stadshusparken. haha men de va faktiskt riktigt bra. En del av oss fick gå från stan till nordanö och andra av oss fick skjuts från busstation till myrgatan. ;) Jag va faktiskt kissnödig!

Mors dag firade vi på söndagkväll med en hel bunt trisslotter och god middag och utsökt efterrätt, bild följer. Mamma blev bara LITE besviken över att hon inte fick sin spikpistol. :P

Läskigt när man har vänner som ser rakt igenom en... eller är jag genomskinlig? Svårt bara att inte kunna förklara vad det är de ser. Älskar er och längtar till på söndag!

Jag behöver sova. Önskar att jag inte behövde det. Önskar jag var pigg.

Längtar ut till Hede gör ja å.


Efter en trevlig helg...

är jag tillbaka i verkligheten.
Blev en himla trevlig fest, tack Stora Enso! Men gosse vad sliten jag va på söndag förmiddag. Trött, så ja sov halva dan, sen va ja vaken en stund och sen sov jag igen. Intresseflagg? :P Kära lillasyster kom hem igen iaf så vi gjorde varma mackor och grejade på kvällen. Igår längtade jag bara hem till soffan hela dan. Det blev dock en sväng till Hedemora i den flashiga saaben för att hämta Lina på innan jag gosade ner mig i soffan. Lagade lax på spenatbädd igår som blev så jäkla gott. Ideén kommer från bästa Elin! Förresten var jag hos en sjukgymnast igår å... Han kollade min balans och lite grejer. Ska tillbaka nästa vecka, ska göra lite övningar och börja fundera på hur jag sitter och hur jag gör mina sit ups och armhävningar och grejer. Sen ska ja boka en massagetid hos Lina också vilket skulle göra mig gott! Dock så var jag sjukt yr efter träningen idag å... eller yr och yr är fel ord... det känns som att jag får lock i öronen typ... nån annan som är med om det? Håller i sig i ca 20 min efter träningen kanske?
Vi, jag och Lina va iaf på Easyline och det va riktigt roligt! Det får nog helst bli en vecko-återkommande grej. Jäkligt peppande ledare dessutom vilket gör mycket.
Imorrn hoppas jag kunna gå på step men vi får se om mensvärken från hell stoppar mig eller om den är snäll... va tippar vi på? :S

Tråkigt inlägg... men det va roligare att sms:a just nu!
God natt!

Mikaela och bilaffären.

Mikaela och hennes pappa traskade in på Mekonomen/Belins bil för att påbörja letandet efter en bil. Första stoppet blev alltså den tidigare nämnda firman. Bilförsäljaren kommer fram, - Ska ni ha en bil? - Inte jag, men mikaela ska, säger han och tittar på mig. - Vad vill du ha då?, frågar bilförsäljaren. - En Peugeot 206, en svart, säger jag, med den inbillade bilkunskapen lysandes om mig (tror jag). - Haha, skrattar han, du har minsann bestämt dig. Sen säger han att han inte tror att han har en sån inne just nu men han ska dubbelkolla i datorn. Det visar sig att han fått in en Peugeot 206, 05:a, förra veckan, som gått ca 6000 mil. - Och den är svart, utbrister han sen! :) (ni som hört mig leta bil vet ju att det är precis en sån bil med de villkoren som jag letat efter) Den var dock inne på rekond för tillfället och skulle bli klar först i slutet på nästa vecka eller i början om två veckor. Det var någon till som var intresserad så för att veta att ja hade första tjing så fick ja skriva köpekontrakt med klausulen att köpet kan annulleras om bilen ej är till belåtenhet. + att jag fick en 3000:- gratis check på mekonomen till framtida service el. liknande. Bilen kostade 59.500:-, Vad jag hade tagit lån på? 60.000 såklart ;)

Det är så det ska gå till kära vänner! ;)

(Nu gäller det bara för alla att hålla tummarna att bilen är jäkligt fin också! Annars går ja väl bara till nästa firma och upprepar mig...)

Ett glatt lördagsmorgon inlägg!

Jag vaknade. Gick upp och kissade. Kikade lite på facebook. Gjorde ett body test på mammas wii. 76,5 kg!!!!!!!!!
Det betyder -8 kg på 5 månader. Jag blir så glad så jag dör. Med tanke på att jag ätit ute två ggr den här veckan, tränat endast en gång och varit på bio med tillhörande godis. Hur går det till? Nog för att jag inte haft mycket dö/slapp tid den här veckan men iaf. Ja, rätt riktning går det åt iaf! Snart är jag inte överviktig enligt BMI skalan heller. Känns brrrrrrra!

Den här veckan har verkligen varit fullspäckad! Måndag not so much iofs, men på tisdagen tränade jag step, på onsdagen var jag iväg med min avdelning på jobbet till Stjärnsund till världens mysigaste lilla kryddbod som min kollega Ulrika äger. Presenttips hörrni!! Sen käkade vi på 1½ där servicen var utom all kontroll! Men maten smaka delicious! ;) På torsdan ringde söta Sara och fråga om jag ville me på bio, så det blev POTC 4 i 3D. Mr Depp ca 3 cm från näsan gör ju ingen skada direkt. Igår så stressade jag runt till banken för att fixa banklån till en bil som jag nu inte ska köpa för det var nå skumt med den... nå kreditskuld eller va pappa prata om. Sen fick ja lov att fixa magnus reg bevis, med fixa menas att jag sprang uppför deras 7000 trappor för att leta igen 7500 lådor och sedan köra ut papperna till hede där det sen inte blev något av affären. Suck. Han håller på att sälja sin gamla peugeot, nu när han åker flashig saab. Om ja köper mig en ny (läs bättre begagnad bil) så har hela familjen skaffat sig ny bil här i maj. :D Hoppas! Ja sen kom goaste Hanna på besök! Det fick mig att längta hjärtat ur mig till karneval och midsommar då vi allihop får träffas igen. Hela mitt hov så att säga :P

Ikväll blir det Stora Enso fest. Kan bli spännande. ;)

Först; Frukost, Elias-lek och melodikrysset! A la pensionärs style!

Wehoooo!

Jag har ju typ hela två läsare! Som dessutom vill att jag skriver! Lycka ;)

Jag skulle behöva berätta om det senaste halvåret och speciellt de sista helgerna men det känns som jag samlat på mig oerhört mycket att skriva att det liksom blir för mycket... och då blir det helt plötsligt ingenting istället?

Men ok, jag drar de två sista helgerna i korthet! (Förra helgen räknas inte)

Sista april helgen; Mamma ringer mig på onsdan och säger; Vi tänkte åka ner till Göteborg och överraska Martina i helgen! - Jaha, säger jag, behöver ni kattvakt eller så då? (Vågar inte ens hoppas på att de tänkt ta med mig) Men mamma bara skrattar och säger att de visst tänkt ta med mig. Hon hör kanske rösten som helt plötsligt tillhör en 5-årig Mikaela som inte vill bli lämnad på lekis. Jag blir eld och lågor och åker hem och börjar packa direkt. Eller nej, men nästan. Så på fredan efter jag slutat jobbet så drar vi iväg, hämtar upp Nina i västerås efter vägen och där lär jag ta fika paus. Jag är inte lätt att ha med mig. Martina ringer flera gånger efter vägen och vi tjafsar om vilken som är den bästa lögnen vi kan dra för henne för att hon inte ska misstänka något. Vi enas tillslut om att säga att vi varit till Västerås på Ica Maxi och nu är på väg hem. Jo för det skulle kunna vara en fredagskvällsaktivitet för fam Åberg. Inga konstigheter! När vi väl åker in i Kungälv runt 22 tiden så har Martina och Gino precis kommit tillbaka till deras lägenhet och sitter och käkar. Vi får Gino (som visste om det här från början) att få Martina att följa med honom ut på parkeringen med en nödlögn om att någon av hans polare ska komma med nån grej. Jag ringer till Martina och låtsas ligga hemma på soffan och frågar ut henne om vad de har gjort och hur vädret är. Vi svänger upp på parkeringen i en lånad bil som hon inte känner igen och vi är alldeles brevid henne, jag pratar fortfarande med henne i telefonen när hon upptäcker oss. Har nog aldrig sett en haka så långt ner nån gång. Såklart blir det lite gråtkalas. Ja menar vi har ju faktiskt inte sett varann på 1½ vecka nästan! (jaså ni trodde det skulle vara mer än så?) Jaja. :P
Vi bodde på hotell Europa, vi åt och drack gott och shoppade (jag shoppade faktiskt till och med lite över min förmåga, kommer inte ihåg när det hände sist!) Ja de var den helgen lite kort. Mys helg!

Helg 2, 5-8/5. VÅRFORUM på Vemdalsskalet!

Jag måste erkänna att mina tankar om vårforum gick lite upp och ner. Lina och Sofie pratade så gott om forum i.... var det januari tro? och jag frågade lite snällt om inte jag kunde får följa med. Och det fick ja :) Stuga blev bokad och väntan kändes lång. Facebook t-shirt blev beställd och förväntningarna steg! Biljetter släpptes och förväntningarna åkte raka vägen ner i botten. Till min förskräckelse läser jag bandnamn som Glennartz, Sven-Göranz, ja ni vet, såna där band som alla innehåller bokstaven Z och kräver att man kan dansa någon form av styrdans. Alla ni som träffat mig vet att styrdans inte riktigt är min grej. Så med kallsvetten rinnandes för ryggraden slog jag ändå till på ett tredagars inträdes armband. För 705 kr. inkl avb.skydd. (Jag är vuxen nog att ta avb. skydd) Lina försökte dock göra sitt bästa genom att lugna mig med prat om Dj´s, dansgolv, jägershot och snygga norrlänningar. Det sistnämnda fick mig att känna mig lite bättre. Vi inhandlar mer än vad nog är lagligt från systembolaget och sedan är Dagen D här och efter tjat från Lina så bestäms det att vi ska åka strax innan kl 10 på torsdag morgonen. Jag packar lite dan innan men det mesta samma morgon. Såklart. Är som vanligt stressad som sjutton. Ingen riktig anledning till att vara det men det är väl så jag fungerar. Lina kommer upp och får bre lite mackor innan vi tar all, läs "all" packning, och lastar in oss i bilen, det är kassar och grejer till höger och vänster. Vi drar iväg vid gott mod och första olyckan händer inte förrän på ICA parkeringen i Ytterhogdal där vi handlat lite mat. Vi har kört på vad som ser ut som en kolibri, eller möjligtvis en kanariefågel. Efter att Lina med ett tappert försök nästan fått mig att börja gråta med storyn om fågeln som var en hängiven familjefar och bla bla bla. Ca milen från skalet så ringer Sofie till Lina och det jag hör av Linas sida av konversationen är: Nej? Va? Är det sant? Och mina tankar springer iväg! Har det hänt något med stugan? Har vi inget boende? Har nån blivit sjuk? Telefonsamtalet bryts pga av dålig mottagning hela tiden och i några minuter så tror vi att hela våran resa äventyras. Till slut får vi dock höra att det blivit en stuga ledig som ligger närmare hotellet. Vår orginal stuga hade legat drygt en km iväg och vi har nu alltså fått en annan stuga som ligger ganska så exakt 50 steg ifrån entreén. Helt underbart och vi tackar tjejerna som aldrig dök upp. Your loss vill jag påstå! Vi kommer fram och det börjar snöa när jag kliver ur bilen. Jippie. Men men det gör inget, vi möts ju av två strålande ansikten i form av Sofie och Jennie. De har energi så det räcker och blir över åt allihop. Vi börjar så smått packa in våra grejer och jag tänker att jag ska börja att bädda sängen så det blir gjort. Letar efter min kudde men den ligger ingenstans i stugan... knallar ut till bilen och tänker att; ja la ju kudden på min stora väska. Ingen väska. Här börjar det knyta sig lite i magen och jag ropar med svag röst till Lina: Har du packat in min stora väska? Svaret blir nej. Oväntat? Njae? Det visar sig alltså att jag glömt min väska hemma. Den stora väskan med näst intill alla mina kläder. Grips lite smått av panik men blir lugnad med en shot Sambucca. Tittar igenom det jag har, underkläderna som sitter på kroppen, ett par jeans leggings, ett par chinos, två långärmade tröjor, en t-shirt och två linnen. En kasse skor och sminkväskan. Ja jo men det kan man nog klara sig på va? Ringer mamma som skrattar så hon gråter åt mitt elände och jag får inte någon bättre reaktion av min moster heller. Och inte verkar det som att någon känner någon som ska uppåt Sverige inom den närmsta framtiden. Too bad. (Det värsta var facebook t-shirten, den var specialbeställd från tyskland som maskerad outfit till after skin. På framsidan stod det: Mikaela Åberg har checkat in på skalet och på baksidan stod det: Du och 1073 andra gillar detta, hur kul som helst ju och alla hade vi likadana) Utöver det så gick det mesta att lösa. Ica kassörskan torkade allt en skratt-tår ur ögat när jag förklarade mitt underklädes köp. Ja de är ju bra att jag kan roa folk iaf. Tydligen är det, enligt mamma inte första gången jag glömmer väskan hemma. Detta väljer jag att ignorera och inte berätta om den här gången.
Vi kör igång festen iaf, äter potatisgratäng, grillat kött och dricker Sambucca till. Mums, haha.
Jag tycker att det är ett jäkla drag på dansgolvet men tydligen så är det ingenting mot vad komma skall! Hittar på en kille med en onepiece på sig på dansgolvet som får en kram av hans nu största fan. Dvs jag. :P Väl hemma igen så somnar vi ganska fort. Sov alla i stugan? Jag tror det? På fredagen är jag trött. Mycket tröttare än de andra. Jag skyller på min aktningsvärda ålder. Blir övertalad till att ta en shot framåt 11 tiden och kanske är det den som får mig att orka. Vi går på förfest innan after skin som börjar runt 16. Min after ski outfit blir att vi med en blå penna kladdar ner mitt vita linne med texten: Jag glömde min facebook t-shirt hemma, och på baksidan; Ogilla! Det blev helt ok ändå! After skin va heeeeelt otrolig! Så jäkla kul! Alla hade verkligen lagt ner sin själ i sina outfits och jag mötte allt från Hitler, till Banáner i pyjamas till Judith och Judith från Com hem reklamen. En gorilla med en dildo fastpänd runt midjan, ett gäng 40-åriga blöjbarn, hästar, tomtar, transvestiter (en del av de bitbenägna) en Gurkan, cowboys och många många fler. Outstanding. Efter after skin så kommer dock tröttheten tillbaka som ett brev på posten och resten av kvällen tillbringar jag i stugan. De andra festar dock vidare i natten. Hur många som sover i stugan behöver vi inte nämna. Vi slutar räkna där helt enkelt. Magnus om du läser detta så kan du vara lugn, Lina sov i stugan varje natt med t-shirten; Jag älskar Magnus på sig! Bildbevis finnes. Lördagen blir om möjligt ännu bättre än föregående dagar. Vi dricker sorbé drink hela dagen och after skin är precis lika bra, om inte bättre än dan innan! och den här kvällen orkar till o med jag tagga om för kvällens fest. Huuuuur mycket folk som helst. Och om vi bortser från en vrickad fot och en blodig läpp så klara vi oss rätt bra :P Söndagsmorgonen kan ju vara den roligaste på länge när allt som hänt i helgen måste gås igenom i detalj. Vi hälsar på Linas mamma i ett par timmar för att vara riktigt säkra på att vi kan köra hem utan att blåsa rött. Sofie klarar det dock galant flera timmar innan vi ger oss iväg. All heder till henne. Hemresan för oss går över förväntan. Resan kan vi samfatta med följande nyckelord:

* Skrattkramp.
* Nakenhet har fått en helt annan innebörd.
* Om en kille var en fluga på väggen i en tjejstuga är jag tämligen säker på att denne skulle bli ganska så... chockad?
* 18-åriga grannar som behövde räddas.
* Safetybush! (räddningen när det finns branta backar i närheten)
* Fest i hela huset.
* Nya vänner

Känns som att jag har glömt mer än hälften, typ bonden som fortfarande söker mm. Men det är mycket internt och kanske inte är lika roligt att läsa om som det är för mig att skriva om det. Vi lever på den här helgen länge vill jag lova. Och som slutkläm vill jag bara meddela att jag har stora planer på att konvertera till norrlänning. DIALEKTEN är ju to die for. Så ni vet att om myrgatan någonsin skulle stå tom så hittar ni mig norr om jämtland!

Ja sen tänkte jag ge mig på ett litet matinlägg.

Gårdagens gourmetmiddag såg ut som följer;



Varma mackor: Lantbröd, pepparsalami, ruccola sallad, halloumi, mozzarella ost och salt & Peppar.
Smoothie: 1 pkt frysta hallon/mango, ½ pressad citron, 2½ dl Ica´s to go apelsin/ananas juice.

MUMS!

Dagens:

En sallad gjord på ruccola, spenat, morötter, potatis, gurka, tomat, feta ost, halloumi, olivolja och lite vitvinsvinäger. Till det blev det en supergod fläskfilé gyta. Fan vad jag kan när jag sätter igång! :D

Hoppas det här inlägget duger för ett par veckor framöver. Ifall jag inte orkar skriva igen på ett tag. Med min tur så blir det nå fel nu när jag trycker på skicka knappen och allt försvinner. Skulle vara typiskt. Jag skyndar mig!

Kram på er som orkade läsa ända hit.


14/5

Dom som ler när ingen ser det, är dom som menar det...




:)

RSS 2.0