Oj oj oj oj....

Vad allt pendlar upp å ner... ena sekunden är jag glad, förväntansfull å nyfiken för att i nästa ögonblick känna mej som den värdelösaste (mest värdelösa?) person som någonsin knallat på denna jord.
Besöket på arbetsförmedlingen igår gick iaf bra. Ska på möte nästa vecka, introduktionsmöte för ungdomar... haha det blir ja å studenterna då, har man inte fyllt 25 så räknas man som ungdom, (så jag tar vara på de sista två månaderna nu då) =)
Träffade Mickan å sötaste bebisen ever, Sally på stan en snabbis bara för då hade ja hunnit bli vrål hungrig. Hem å käka lunch för att sedan ta på mej träningskläder för att promenera till Maeks för att köpa gymkort... tyckte när jag tog på mej skorna att ja hörde nå skumt ljud.... kolla ut på balkongen å då haglar det... suck... sen ljusnar de upp igen å ja hinner precis sträcka mej efter ena sko-j*veln när jag hör en åsk-smäll.... nehe... It wasn´t meant to be I suppose... =) Kröp ner i soffan igen å kolla på frusna män söker...
Idag sov ja rätt länge, käka frukost.... kolla glamour... *asg* Då kände ja mej veeeerkligen arbetslös.... usch.
Sen gick ja ner på stan å lunchade med vad som till slut nästan blev halva släkten.... =) Trevligt värre. Jobb blev jag satt i direkt å... =) Ska jobba 5 timmar på eftermiddan på Västanhede för de behövde någon med Birka kunskap... ME!! =) Tack o lov så var det de jag tyckte va roligast me mitt förra jobb =)
Sen gick ja hem å började fila på mitt cv igen... ringde en person å hörde om hon ville vara referens men jag tror ja plockar bort henne igen... usch. Hur en människa kan få mej att känna mej så liten å eländig är helt otroligt... men men. Jag ska låta det rinna av mej. Gör ju egentligen bara att jag blev ännu säkrare på att jag gjort vissa saker j*vligt rätt...
Innan ja ringde de samtalet försökte jag mej förresten på den där promenaden igen... kom till mårtens sen va jag dyngsur av regn.... =P Men efter samtalet så hade det ljusnat upp igen... gick fort å argt ner mot koppardalen... tog någon väg ner i skogen på ngt vis... vet inte riktigt va jag var... men skönt var det... Köpte ett tio kort som gäller både på gymmet å solariet. Började med att sola den här gången.... måste ju börja lugnt... =) Sen gick ja hem igen.... Lagade snabbmakaroner å fiskpinnar me spenat till middag. Men de blev gott.... Nu sitter jag å väntar på att telefonen ska ringa... men de gör den ju aldrig när man vill att den ska göra det... *suck*
Nä ska nog ta en låååång varm dusch å krypa ner under täcket med min bäste kille.... (Pysen) =P
Hoj

Dags att ta sig i kragen då...

Och gå ner å besöka arbetsförmedlingen. Tror att jag kanske omedvetet sköt upp det lite medvetet igår. Fattar ni hur ja menar? Ja menar det känns ju inte direkt kul att gå dit...
Det braiga är iaf att jag kan reda visa upp iaf ett litet extraarbete om inte två. Det ska väl få lite tyst på de iaf. Hoppas ja.
Så nu ska ja alltså, klä på mej, sminka mej (för första gången sen i lördags) å ta mej ner på stan. Det blir klackskor å kritstrecksrandiga shorts, allt för att få looken: Jag-är-självständig-å-smart-å-vet-va-ja-vill att funka =) Man lär väl få luras lite iaf?
Sen blir det nog en fika på stan me Mickan å lilla Sally, ev en lunch kanske t.om.
Sen då?
Kallt som f*n ute idag. Sov me balkongdörren öppen å höll på att frysa ihjäl när jag satte ner en fot på golvet. Önskar som sjutton att ja då hade en varm människa brevid mej som jag kunde lägga mina iskalla tår på =) (sånt e skojj) Men men, man vehöver inte va kall länge. Pysen har ju den fula ovanan att veeeeeerkligen förfölja mej så fort jag öppnar dörren åt honom på morgonen. Han hänger sig fast i hälsenorna å biter mej i tårna. Låter obehagligt.... å det ÄR det å.... men man blir ju varm av att springa omkring å försöka sparka undan honom (sparkar snällt ja lovar) i vild panik medan ja gör iordning frukost.
Jaja, ska nog försöka ta mej in på ungdomsmottagningen en sväng å... har haft ont i huvudet i flera veckor till å från. Fick ju högt blodtryck sist ja käkade de här förbannade pillrena å är rädd att ja ska få/har fått det igen...
Mmmmmm, ska ta tag i det nu!!
Hoj

Ont i huvudet...

Kan det bero på att jag tänker för mycket??
Vad faaaaan har jag gett mej in på?? Vaknade kl 7 å bara låg å tänkte... sen har det fortsatt ett bra tag kan jag säga... har surfat runt efter utbildningar å jobb... drömmen vore att hitta något av det nämnda som har en början i mitten på augusti. Känner att jag är i stort behov av att koppla av lite... å det gör jag definitivt inte nu. 1 ½ dag hemma å jag håller redan på att gå under... ja känner mej skyldig... på nå vis... Som om ja skulle skolka eller nåt.
Absolut inte den här semesterkänslan som ja va dum nog att tro skulle infinna sig när jag fick gå hemma ett tag...
Den infinner sig nog när jag vet att jag har något att göra.
Skrev in mej på AF idag, via internet. Måste komplettera det med ett besök där men ja hittar inte alla papper ja måste ha me mej... Ska leta vidare om ett tag så besöket får bli i morgon ist.
Men va ska ja göra då? De två drömmarna som står högst på listan just nu är transport ledare, läsa ngt inom transport och logistik eller bli hotel manager. Båda yrkena kräver alltså utb. Samtidigt så hänger budbilschaufförs drömmen kvar... Fatta att ha en lite minibuss eller ngt o köra omkring diverse varor runt i Sverige. Det är också en dröm kan jag säga... Kan ni tipsa mej kanske? Ngn som vet ngn som söker folk?
Ne pizza paus... återkommer...

Börja blogga igen då....

Det va ett tag sen jag gjorde det.... tror att man mår bättre om man skriver av sig lite då å då... =)
Kanske betyder att ja mått rätt bra ett tag då?
Det har hänt rätt mycket på ganska kort tid... Jag har sagt upp mej fr ett fast jobb. Känner mej både glad, stolt, nöjd, nyfiken och.... ärligt talat rätt livrädd....
Vad har jag gjort? Tänk om ja inte hittar nå nytt jobb, ja kanske bara har haft tur som hittills inte varit arbetslös mer än ca tre månader av mitt snart 25-åriga liv. Tänk om.
Innerst inne är ja dock positiv, klart jag hittar något!! Jag är inte lat, inte särskilt blyg å har rätt lätt för att lära... =)
Så de ska nog gå bra =)
Kanske borde presentera mej förresten, innan jag börjar ösa ur mej allt jag har att säga!! =)
Mikaela, 24 år, 9 månader, 15 dagar och typ 10 timmar gammal. Har alltså precis börjat planera väääärldens 25-års kalas!! =) Jag är utbildad resesäljare men trött på det så jag sa upp mej... =) Rika jääävel tänker en del nu men så är inte fallet... kan jag lova... det blir en av grejjerna ni kommer få höra mycket om här om ni blir trogna läsare, hur dåligt ställt jag har... haha, ja har tak över huvudet, en egen bil, å mat så jag överlever så jag ska inte klaga...
(säger jag nu ja, men jag äääälskar att klaga)
Jag bor i en etta på Myrgatan i Avesta med min "lilla" fluffboll till katt. Varit singel i typ 2 år å börjar trivas med det... kanske lite för mycket =) Ni vet när man struntar i disken, slänger upp fötterna på bordet men lortiga strumpor ;) å känner att man skulle hugga huvudet av den som någonsin vågade försöka sig på att ta kontroll över tv-dosan... =)
Men men... ett par flirtar här å där har ja ju så ja förfaller nog inte helt ändå =)
Jag är alltså "mellan två jobb" just nu... första "lediga" dagen idag faktiskt. Känns konstigt, men gud så mycket jag har hunnit me! Bjöd över min godaste goding Marie på frukost vid ca 08.45 imorse, en rejäl frukost! Det tillhör min nya livsstil!! Sen tog vi bilen till Franzens å köpte nya gardiner (för 99:-) till mitt kök, sen va vi ner på stan å bytte ett linne hon hade köpt i fel storlek, efter det så gick ja å handlade mat, sen solade jag ett tag, lagade maten, åt maten, kollade jobb/utb på nätet, gick ut å tog en promenad å nu är det tv-dags. Bra dag var det iaf!
Nä nu ska jag se klart Vänner men jag lovar att uppdatera mej kontinuerligt här!! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0