Åh nej.

Jag drömde inatt att min onepiece äntligen anlände... MEN den var tillverkad i nå gammalt rosa frottétyg. Typ som en badhandduk som använts flitigt sen 1985. Och huvan var pytteliten så den gick inte att ha uppdragen för mitt huvud fick inte plats... och det var ingen passform på den heller. Mardröm!! Såhär såg den ut typ:


Det var allt jag hade för idag. Imorgon kommer den iaf! Jag följer UPS numret med spänning!!
Imorrn kommer dessutom, om ja hinner, ett byggare Bob inlägg! ;)

Jag glömde...

berätta att på bussen till flygplatsen fick vi höra att de två sista veckorna hade varit de varmaste på hela sommaren. Som svalast hade vi 26 grader... och det var EN morgon :)

Och sen ser jag att mina smileys förvandlades till bokstaven J i föregående inlägg!?

Yeah well.

Extra Extra, read all about it!

Japp så då var vi hemma igen då. I den grå, tråkiga, kyliga vardagen. Äh riktigt så deprimerad ska jag inte låta men nog var det lite trist att lämna semesterparadiset allt.

Vi tar det från början, dag för dag som vanlig.

Fredag, jobbar som vanligt, åker hem, köper mig en liten rödvinsflaska, en sån där som genererar typ 1½ glas. Lagom J och lite thaimat. Packar det sista och spenderar kvällen i sängen med film för att försöka kunna sova någon timme iaf innan resan börjar.
Lördag kl 03.00 hämtar de upp mig utanför porten. Det ösregnar! Hela vägen till Arlanda verkligen vräker det ner. Helt ok. :P Vi är framme på arlanda strax innan 5 och parkerar i parkeringshuset vid terminal 2, det blir en ganska lång promenad till terminal 5 men Magnus var nöjd över att hans bil fick stå under tak. Vi försöker checka in via en automat men den hittar inte vårt bokningsnummer… får lite ont i magen men när vi kommer fram till disken så hittar hon oss galant och vi blir av med väskorna. 16 kg vägde min. Den fick väga 15… bra att ha övervikt redan på ditvägen va? Som tur är så väger de ju ihop väskorna och eftersom killarna i sällskapet hade typ en varsin sportbag med sig som vägde runt 7 kg styck så klarade vi oss galant iaf! Stökar över toalettbesök och dricker en färskpressad apelsinjuice (min flygplatstradition) och äter lite frukost innan det är dags att kliva på planet. Bror min är tystare och blekare än han brukar och hans knogar var rätt så vita under hela flygningen men jag tyckte ändå det gick över förväntan! Men han ska aldrig flyga igen påstår han. Kl 11.30 landar vi och möts av strålande sol och extrem hetta! Vi får sitta på en buss i ca en timme innan vi når alcudia och när vi kommer fram är vi rätt möra vill jag lova. Trötta och törstiga! Checkar in och får reda på att vi bor i byggnaden allra längst bort. Såklart. Så med tunga väskor och i ca 40 graders strålade sol tar vi oss bort till våra lägenheter. Drygt! Väl där så är vi rätt nöjda ändå, fina fräscha lägenheter. Magnus och Lina bestämmer sig för en buffé lunch på hotellet medan jag, Martina och Gino köper varsin macka på ett supermarket och tar oss ner på stranden för att käka lite lunch.

Första gången man kommer ner till stranden på en resa sådär är alltid bäst. Lyckokänslan är enorm och jag gräver direkt ner tårna i den varma sanden. Vi tuggar i oss baguetterna och sen kommer även Lina och Magnus ner. Vi svalkar av oss i havet och när vi ska gå upp skriker Martina till. Hon har fått ett stort rött märke på ena armen som svullnar upp i en rasande takt och visar en massa vita streck. Det gör ont som sjutton så Magnus och Gino tar med henne till ett lite strandhus där det står SOS. De sprejar på någon lösning på hennes arm som ska lindra om man blivit bränd av en manet men det släpper inte och hon är otröstlig. Senare får de gå till ett apotek och köpa en special salva som ska hjälpa och det gör den efter stund men hon känner av det flera dagar efteråt och märket är fortfarande (idag) kvar! Stackarn! Jag och Lina kom lite efter och köpte glass och iskallt vatten åt henne som tröst. På kvällen får jag en grym huvudvärk och när det andra går ut och käkar på varsitt håll så lägger jag mig under luftkonditioneringen och läser. Äter två slices av Martinas pizza som tar med sig hem men huvudvärken släpper inte förrän på förmiddagen dagen efter. Drygt. Va nog rätt så övertrött med bara ca 1 timmes sömn på 2 dygn.

Veckan löper på. Vi äter frukost runt 9 på morgnarna och sen går vi till poolen, ligger där till kl blir ca 12.15 och äter sedan lunch som vi tar med oss från poolbaren. (kl 11 öppnade poolbaren varje dag och det var lätt hänt att slank ner ett glas sangria då) sen sover vi i vår luftkonditionerade lgh mellan13-15 ungefär innan vi sedan går ner till stranden. Ligger där till ca 18 och går sedan hem och vilar och gör oss iordning för middag.

Fast man blev ju inte så hungrig i hettan som var. Tur att maten var god så det gick av bara farten J

På söndagen åt vi dock på Burger King om jag inte minns fel. På tisdagen sen så gjorde vi vår enda utflykt, (ja Gino var ut på en massa små äventyr men för oss andra) till marknaden i gamla stan. Fyndade en klocka för 7 eur men den största överraskningen var att Lina och Magnus förlovade sig på muren som löpte runt stan. GRATTISGRATTISGRATTIS!! Sååå romantiskt och såååå hett. Visste inte om jag skulle svimma av glädje eller av värmeslag. När vi kom ner igen så höll jag dock på att svimma av det sistnämnda. Fick lov att sätta mig på backen och ta igen mig. Läskigt!

På torsdagen fyllde jag år och blev ”väckt” (jag hade redan varit vaken i ca 1 timme när de andra vaknade men iaf) med presenter och lite sång J Det var väl snällt? Vi firade genom att för andra gången äta på vår favvo restaurang Ola´s. De hade de godaste vitlöksbröden jag någonsin ätit! MUMS! Men det var en lugn resa, enda gången vi var ute till senare än 23 var sista kvällen då vi åkte till hamnen och strosade omkring och kikade på båtar och åt jättegott och shoppade lite souvernirer och sprit :P Så himla fint och mysigt. En resa helt i min smak. Orka festa när det är så varmt! Nä bättre och leka pensionär. MEN!! Vad är det med kärlekspar och pooler? Jag höll på att krypa ur skinnet ett tag. Alla som är 2 kan absolut inte gå ner i en pool utan att klänga sig fast vid sin respektive. Nu snackar jag inte bara mina syskon, även om de också är anhängare av denna trend! Men alla. Direkt de kommit ner, doppad sig så poff, sitter de ihop som två magneter. ALLA! Har ni tänkt på det nån gång?och det ska pussas och gullar som aldrig förr!  Jag är helt säker på att jag säkert skulle bete mig likadant om jag bara kunde hitta en karl som gick att stå ut med. :P (lät kaxigt va? Snarare någon som kunde stå ut med mig) men iaf… vad är det som gör detta? Är det kloret? Jaja kanske enbart såg detta för jag hade bittert moment, vad vet jag? Jag trivdes dock bättre på soffan än vad jag trodde. Luftkonditioneringen var min bästa vän.. Jag faktiskt frös vissa nätter trots att vi ställde den på 22 grader för att undvika att bli förkylda! Jag sov gott iaf och jag läste ut 3 böcker på en vecka, varav en var på över 500 sidor, Avkoppling! Precis som det ska vara! Ska lägga ut bilder sen men de hamnar nog på facebook för det tar sån tid att ladda upp de här!

I lördags var det dock dags för hemresa. Kändes inte alls ok. Tråkigt att spendera en hel dag med att resa, planet gick efter 45 min försening runt kl 13.15 tror jag, så vi åkte från hotellet runt 9.30 och var hemma i stan igen ca 20.00. Så det tog verkligen hela dan! Vi fick vänta på väskorna jättelänge på Arlanda för någon hade lagt på de avgående väskorna till Turkiet på vårat band… kul för de stackrarna som skulle till Turkiet. Finna inte en chans att de fick sitt bagage med sig! Mamma och pappa kom och mötte oss på Arlanda och vi käkade på Max med de innan vi åkte hem.

Väl hemma möts jag av ett nylagt golv och vitmålade väggar i min hall! Sååå skönt! Just nu ser hela lägenheten ut som ett enda stort krigsområde dock då jag tagit ut alla kläderna ur garderoben som ska kastas och allting ligger huller om buller ööööverallt. Blir Ikea snarast möjliga för att shoppa nya möbler! Tror förresten jag blev med platt tv igår! :D Hanna och Oscar behöver inte sin 32-tummare i sovrummet och ville sälja sin till mig för det tokbraiga priset av 1000 kr! Får den troligtvis på fredag eller lördag, för på lördag är det dags för den årliga kräftskivan i Rensbo! Wehoooo!

Nu pallar jag inte att skriva nå mer så har jag missat något så kommer det en uppdatering senare!

Förresten så har min efterlängtade onepiece inte kommit ännu. Just nu är status att den kommer till lagret i början på NÄSTA vecka. Suck. Den som skulle levereras dagen efter jag beställt den. Den som väntar på nå gott väntar ALLTID för länge!!


RSS 2.0