snöööörrrrrvel.

Jaja. Kalla mig vek. Jag stanna hemma från jobbet både igår och idag. Idag är en sån där typisk; ena sekunden är jag nästan frisk nästa sekund dödssjuk. typ. Jag vakna runt 9, kolla på sex and the city filmen... ettan. Gick upp kl 10.30, slängde alla sängkläder i tvätten. Fick lov att sätta mig i soffan en stund av ren utmattning. Gjorde frukost, åt frukost. Plocka undan lite kläder, duschade. fick lov att sätta mig i soffan igen. Plockade undan lite disk å vek in lite kläder och plattade håret. Fick lov att sätta mig i soffan igen... matade katten och kollade mitt konto. Fick lov att sätta mig i soffan igen. Nös. La mig ner i soffan. Ska gå ner med 4 påsar sopor nu. Vad tror ni jag behöver göra sen?

Drygt å va förkyld. Imorrn blir det jobb hur som helst för nu är jag uttråkad.

Väääääääärldens roligaste möhippa i helgen förresten. Detaljer kommer senare. Jag är inte ensam om att vara förkyld iaf, konstigt nog... stackars slitna tjejer! :D

Inget nytt

under solen.

Det är som vanligt helvetes jävla synd om mig.

Oroat mig för tandläkaren hela dan, kom dit, grät som en liten unge typ hela tiden. (TROTS att min tandläkare å henne urgulliga kollegor är bäst) Pröjsade 500 kr (som jag gör varje månad) Visste ni det? Jag är ett par skor/jeans/blablablabla fattigare varje månad pga av mina urusla tänder.
Why meeeeee? Vill jag skrika men eftersom jag är som jag är så tänker jag direkt då att: nej nej det finns de som har det jävligt mycket värre, och så får jag dåligt samvete för att jag tänkte så.
Kan jag inte bara få vara ärligt ordentligt arg och känna att jag har rätt att vara arg över just mina tänder?
Nej jag tillåter inte mig själv det. tydligen.

Kom hem med likblek och med tårarna strömmande nerför ansiktet då oron släppte när jag åkte hem. Åkte in mot min parkering. Då står det en röd golf å blockerar min parkering. Hade jag inte varit ledsen och trött o nästan skakat i hela kroppen så hade jag kanske kommit in... kanske. men jag prövade en gång å sen gav jag upp. Börja grina ännu mer å ställde mig mot trottoaren istället. Bilen immade igen för att min fläktjävel fortfarande är trasig. Letade febrilt efter en pennjävel att skriva en arg lapp med men hittade ingen. såklart. Gick upp i lägenheten å tömde kattlådan som lukta illa så in i helvete. (nu tror ni säkert att ja tänkte tömma den över bilen, men den tanken slog mig först nu faktiskt. det borde ni veta förresten. Bättre än så känner ni väl mej?) Nej då, jag letade på en penna (alltså kattlådehistorien var bara för att ännu mer få er att förstå att jag blev ännu mer upprörd) och skrev en lapp och stormade ut och satt den under vindrutan på den röda golfen. Stormade upp igen och slängde tvätt omkring mig i brist på annat. Ville helst kasta sönder något men det är onödigt för det kostar bara ännu mera pengar.
Nu funderar ni såklart på vad jag skrev men det är ingen idé jag säger det för då blir ni bara arga på mig för att jag inte kan vara elak.

Nu ska jag sura ihop mig i soffan som den jävla surhög jag är.

Skulle behöva den där thailådan som DU är skyldig mig nu. pffft. Återigen pengar jag inte kommer se röken av. Varsågod. USE ME!

Undrar om Du kommer ihåg.

Gamla historier...

Undrar om Du kommer ihåg att jag, för ett par år sen mailade NRJ och bad de spela en låt för dig, för jag saknade dig när du var borta.
Du blev så glad att du direkt ringde din mamma och berättade vad jag gjort.
Kändes som lite gjorde dig glad.
Även om jag vet att 90% av allt var dåligt så fanns det ändå 10% som var bra. Och de va riktigt bra.
Önskar jag fick ha en sån där torsdag imorrn.
Då jag bara gick och längtade efter att Hedemora Resebyrå skulle stänga igen sina dörrar och jag fick åka hem till dig. Kommer dock speciellt ihåg en stund i din hall. Tidigt på morgonen innan du skulle till jobbet. Trygghet.
För ett tag var det bra.

Kommer Du ihåg... hur du jobbade övertid en himla massa ett tag?
Att du skulle sluta runt 22 men aldrig slutade innan 00.30?
Hur du under en period stod utanför min port och ringde och bad mig komma och öppna dörren när klockan hade slagit 1? Hur vi sedan låg och diskuterade allt mellan himmel och jord i mitt orenoverade vardags/sovrum mitt i allt kaos (och myste lite såklart ;) ) till klockan blev runt 5 på mornarna...
Inte var jag trött ändå när jag sedan klev upp strax innan 8 med ett leende på läpparna... Var kom all energi ifrån? Kommer du ihåg hur roligt vi hade? Hur galet alla roliga kvällar slutade?
För ett tag var det bra.

2 historier som krockar.

Hur kan något som kan verka så bra till en början, bara bli pannkaka?

Funderingar igen... bara funderingar...

och idag då?

mjae.



Visste ni....

...att idag känns det som att man kanske bara får en chans.

RSS 2.0