16/9

Hej hopp.

Inte hunnit uppdatera på ett par dagar nu. eller inte orkat. eller inte brytt mej. strunt samma :P
I helgen blev de fest hos elin å gurra på fredagen, lika trevligt som vanligt, sen blev de hel-lugnt på lördagen.
Shopping me pappa i valbo på söndan... han köpte en kofta åt mej :) sweet. <3 pappa :)
I måndags städade ja mellan 10-18... rensade ur köksskåpen å pantade flaskor å kastade glas... träningsvärk i armarna sen vill ja lova.
Nu ville ja verkligen blogga men så började fråga olle dokumentären här å då glömde ja allt ja vile säga... får bli senare eller imorrn bitti ist...


8/9

Börjar med att säga att jag har lust att bli kär. Riktigt himlastormande, äckligt, galet, sväva-på-moln, få-alla-andra-att-må-illa-kär.
Bara så ni vet. Haha så tipsa alla singel killar där ute. (och tipsa mej om de) Tack =)
Dagens Mikaela Innebar återigen av att köra fel. Haha ja kör nog fel minst en gång om dagen nu när ja snurrar omkring i västerås. Finns nog ingen som slår mej i dåligt lokalsinne. Eller tankspriddhet.
Fast dagens Mikaela igår var värre! Ni anar inte min panik känsla då jag inser att jag läst fel bok hela veckan! Den jag har tokläst ska inte vara klar förrän den 23/9 :S Den boken som ska vara klar imorgon har jag inte fått tag i! Men, på kvällen sitter jag på blackboard sidan (intranätet) å kikar lite då de ploppar upp ett chatmeddelande. Det är en tjej från min kurs som undrar vem jag är... vi börjar prata och kommer in på böckerna vi ska läsa... ja erkänner att jag läst fel bok å berättar att jag ännu inte hunnit få tag i den vi ska läsa. Tror ni då inte att den tjejen säger att hennes polare hade varit till sthlm å lånat den boken och scannat av varenda sida å lagt upp den på internet. Hon är så snäll att hon skickar mej addressen så ja kan ladda ner boken! Ibland har man verkligen tur i oturen!! =) Så igår läste jag lite, tack å ov är den här boken på 150 sidor bara. men ja orkade inte läsa hela så ikväll blir de hårdplugg! Måste hinna klart till imorrn då jag vill hänga me!

Idag fick ja en kompis btw! Hon heter Hanna å verkar jätte trevlig... så ni behöver inte oroa er att ja går omkring helt själv å inte har kontakt me en kotte =) Åt lunch me henne i skol matsalen =)

Lång dag idag som sagt... nu har ja städat, diskat, duschat å nu ska ja unna mej lite choklad å ett vänner avsnitt innan ja börjar läsa!

Hoj

7/9

Ny dag idag då.
Just nu är kl 14.34 å ja sitter utanför västerås praktiska å väntar på att lillasyster ska sluta skolan. Själv hade jag en föreläsning mellan 9.15-10.45 sen va ja klar. Idag hade vi Language in context och vi fick öva oss på att skriva. Rätt intressant och vi skulle dessutom läsa upp våra "texter" för ca 4 andra kurskamrater... de e sånt jag brukar tycka är jobbigt, men de gick jättebra... för de första så var de ju bara att läsa rakt av från pappret och sen fick vi dessutom sitta ner å göra de... de är nog mer den här grejen att ställa mej lägst fram i klassrummet och prata obehindrat om ngt som ja bara har nyckelorden till som skrämmer mej... precis de ja måste göra den 4 oktober. Kul. 3 min ska vi argumentera för något. tex varför man gillar USA bättre än Storbrittannien etc. Men men, ingen idé att stressa upp sig över de än!! Guuuuuud så kissnödig ja är förresten! måste försöka få låna en toalett här innan vi åker hemåt igen... :S
Efter föreläsningen så fixade jag mitt mdh-kort. Haha ja ser ju ut som en jävla flodhäst för tillfället, vill någon vara snäll å låsa in mej på zoo? huvva... :P Sen fixade jag även mina inlogg för vår "intranät" sida... kände mej hyfsat företagsam iaf. Tog bilen ner på stan för att försöka lokalisera mej lite... åkte in i första bästa parkeringshus för jag ville inte utmana ödet allt för mkt =P Råkade hitta ett Gina tricot å en grå kjol som bara mååååste me hem till mej =P Hittade även en av böckerna som va me på kurslitteratur listan som jag köpte... såg häromdan att man ev kan få hjälp av facket med pengar till kurslitteratur. de ska ja undersöka närmare för fasen va dyrt de blir!! Å så mkt man har betalt in till facket genom åren så är de nästan skyldiga att hjälpa mej lite tillbaka nu tkr jag ;)
Klockan hann bli 13.20 då min parkeringsbiljett (expired?) haha lättare att uttrycka sig på engelska redan, de måste väl vara ett gott tecken?? Ja då åkte jag ut till erikslund iaf, skulle till martinas skola men råkade köra fel. tog första infarten ist för andra men de gjorde inte så mkt för där hittade jag en thairestaurang som erbjöd så mkt mat å dryck man kunde äta/dricka för 75:-. överkomligt tänkte jag å åt min första lunch pårestaurang helt ensam! Fikat har jag nog gjort själv förut men aldrig suttit ner å ätit ordentligt helt solo... =) men de gick bra... började läsa andra boken i twilight serien! Superbra!! å nu som sagt väntar ja bara på att martina ska komma ut =) Ikväll ska ja beställa böcker på nätet och maila lite frågor jag har till våra kursledare... de dyker ju upp supermkt frågor ju längre tiden går!! Man är ju jätterädd att missa något!! =S
Åh ja sov inge vidare inatt förresten heller... när jag väl somnade, runt 1.30-2.00 så drömde jag mardrömmar. Drömde att jag skulle sova i min brors gamla rum ute i hede men vaknade där av att det stod en kille utanför i skogen å tryckte ansiktet mot fönstret... iih. jag sprang in till mamma å pappas rum å kastade mej i deras säng å blåhöll mamma. Jag försökte förklara för henne att det va "sökarna" som jagade mej... ingen aning vilka sökarna är men de skulle iaf ha tag i mej å döda mej bara för att jag var den äldsta sysslingen på pappas sida!? jaja, ja säger ju att ja har livlig fantasi! Vänta bara till den dagen jag skriver en bok! Den kommer bli bra! =D
Jaja hej för idaaaaaaaag =P

6/9

5/9 Lördag.
Börjar dagen me att lösa melodikrysset me mamma, pappa, Lena å Elias... eller jag spenderar faktiskt mest tid på golvet me Elias. Det är så roligt nu när han blivit lite äldre å inte så blyg! Sötaste ungen ever!! =) Läste lite mer i min bok, åkte ner me blommor till farmors grav, åkte in till stan å käkade me familjen i krylbo. Sen blev de lite fest hos marie, å även om ja inte va ett dugg sugen på fest egentligen så de blev de roligt =) men de blir de alltid me de där människorna så =) trapper en sväng å sen gick vi hem till mej å åt natt-mat! Gurra gjorde dock illa sej på fingret å blodade ner hela trappen upp till mej så ja fick plåstra om honom lite å sen skura rappan mitt i natten =P men va gör man inte för sina vänner!! =)

6/9
Inte hunnit me så mkt än... vaknade runt 9 då ja hade ställt klockan... varför ja ställt den vet ja inte riktigt faktiskt men de va bra... sen dess har ja läst, sovit, läst, sovit, ätit frukost, läst lite till å sovit lite till å dessutom hunnit slå rekord i sms-ande å... andreas är en trevlig sms mottagare men de har ja ju vetat länge ;)
Nu blir det söndagsmiddag i hede. ja lyckades tvinga ur pappa att han skulle bjussa på potatisgratäng, weheeee =) Grattis till svenska landslaget förresten!! de va verkligen i sista sekunden =)
Någon som har tips på en bra film till kvällen? å kanske bra sällskap å? =P


4/9

Idag har inte hänt mkt....
tokläst the kite runner... hunnit till sidan 130 iaf... =P
Absolut inte festsugen... hade dock velat ut å käka men ingen ville hänga på... så de blir hede-häng idag me... nyss ätit ris räkor å curry å druckit lite vin å nu blir det buzz me mamma, pappa å syster =)
I´m feeling fine =)

hojt!

3/9

still not living the life I want to live.

2/9

Tredje dagen i skolan är gjord!
Vi tar det från början som vi brukar!
Klockan ställd på 7.00, går upp ca 07.15. Bla bla bla, klär på mej, sminkar mej, bla bla bla...
Tar med mej två mackor ut till bile då jag ville komma lite tidigare till skolan för att få mina inloggningsuppgifter till blackboard, vilket är mdh´s intranät... typ.
Innan jag nådde högskolan så inträffade dock dagens-mikaela. eller vad har ja kallat de? Mikaelas-misstag-för-dagen? Jag är lite dålig på att hålla avstånd till bilarna framför mej i trafiken. Inte på raka långa sträckor, där är jag duktig men när det börjar handla om stadstrafik å jag kör fortare än vanligt. särskilt nu när jag lärt mej hitta till mdh iaf. Jaja, imorse hade de regnat å mina sommardäck ser ut ungefär som de gör på såna där formel 1 bilar... slicks har ja för mej hebba kallade de... de är alltså inte mkt antydan till mönster kvar på de... snälla tipsa inte era polis-släktningar om detta! ;) Yeah well, i en av korsningarna, så sitter jag å filosoferar å märker inte att bilen framför bromsar in ganska häftigt... å ja vet att man inte ska nita när de e halt utan mer pump-bromsa... men de fanns ingen tid till det. Ja nitade å sliiiirade fram till bilen framför... de va, å ja överdriver faktiskt inte, bara ca 2 cm mellan deras och min bil... =( Det högg till i magen som fan å hela förmiddagen sen var mina ben som gelé. =( tok läskigt... men haha, de första ja tänkte på va inte att ja skulle göra mej illa utan hur mkt pengar som skulle gå åt till att laga deras bil. Men de va ju för att de inte gick jättefort, varken ja eller de hade gjort sej illa i den farten men bilarna hade nog inte klarat sej utan skråmor... usch, ja bara väntade på att de skulle dunka till men tack gooooode gud så klarade ja mej!! Sen kom ja till skolan och hann fixa inloggningsuppgifterna som tydligen inte kommer börja fungera förrän om typ 2-3 dagar... men men, sen hittade jag terigen till rätt lärosal.. eh.. iaf en felsväng =P Literature 1 stod på schemat och vi skulle egentligen ha läst två noveller innan men jag, å nästan alla andra också hade inte hunnit få tag i rätt bok... ena novellen hittade jag på internet och var ändå hyfsat förberedd men då struntade hon i att gå igenom de... ska svara på frågor på intranätet senare så ja lär väl leta på den boken iaf sen... lektionen var ganska tråkig lär jag erkänna, hoppas de blir bättre när man kommer in i det... vi ska få läsa poesi dessutom och det är inte alls min grej... men man ska väl kunna det å... ja, mer då... ja slutade runt 11.30, åkte ut till hede å här har jag fått både lunch å middag, ska stanna här å kolla på bachelorette med syster... (å äta bananasplit) Stackarn är ju så sjuk... hon har varit sjuk en vecka nu... vi kikade på ett par oth avsnitt å då somnade hon emot mej å när hon sov lät hon som ett litet monster... =S rasslade å snarkade... å hennes bananasplit ska ja äta frivilligt? snacka om bakteriehärd =P
Inga speciella uppg. tors-fredag nu, så ja behöver inte åka till v-ås men ja lär väl leta kurslitteratur å greja... =)

De va min dag det!!

1/9

OK! I would like to start to say thanks for all your nice comments yesterday. I really needed it!
So from now on this blog will be (without exceptions) written in english. Cause I´m not aloud to speak (or write) in swedish any more. But you´ll understand me anyways, huh?

So This morning I woke up at 7.00 without any nightmares, as I´m aware of anyhow. I got out of bed at 7.05, ate breakfast in front of the tv (that hasen´t happened in years. good for me) Got dressed and brushed my teeth. I left the house at 8.05. Got to MDH in time to put all my spare change in the parkingmeter and believe it or not got to the right classroom on time =) The first assignment we got was to turn to the person beside us an tell them who we were and what we were doing there. I was nervous as hell and that was exactly what I told the 19- years old computer-science student-guy that was sitting next to me. He was only 19 but already he was in his second year. I felt kind of old ;) Yeah well. Then we got an introduction in the courses we have now in the fall. It seems very intresting and I actually think I understood almost everything she said. =) The second thing we had to do was to line up in the classroom by our surnames... Starting with a:s on one side and then B and so on... That´s when mikaela´s-mistake-of-the-day took place =P I wasn´t sure if my surname was Mikaela or Åberg. Haha. I told you I was nervous. So I had to change place after a while... Thank god the teacher never noticed it or else she would have throwned me out on my ass... =P We also had to do a group assignment to but that wasn´t much to talk about. I thought I would be in school until 15.45 but I got off at 11.30 already. Didn´t feel like getting in line to get my logins at the reception so I have to do that in the morning tomorrow. Instead I turned my car towards avesta to go to the quiet place I call home and try to find any of the books we´re suppose to read. But I got stuck on facebook and now here. I need to pull myself togheter now and really search! So that have to be it for today!
I´m feeling a little bit better today... I´m feeling a little bit more in control than yesterday... a LITTLE bit... =P

So, have a nice day!!


(ja bara skooooojar fattar ni väl... imorrn blir den på svenska som vanligt igen!! Jag tappar nog 99% läsare annars!!)

RSS 2.0