Jag tycker att...

...vi tar bort alla röda dagar på året å alla roliga helger. För jag jobbar ju iaf. Lucia, Halloween, nyår, trettonsdagshelgen, påsk, sista april...  You know where you can find me.
Ok så idag är jag lite bitter. Men kan man vara annat när solen strålar. Måste vara första gången det händer på en sista april. SÅKLART.
Sen jobbar jag 10-19 på fredag å hinner inte me Magnus å Jimmy när de drar till Örebro, så det får väl blir en tråk-hemma kväll i avesta å sen en tågbiljett  på lördag fm då... men sen ska ja ha kul =) Inflyttningsfest hos Hanna å Oscar. Tror vi var ca 12 pers som dessutom ska sova där... haha. De kan inte bli annat än bra =)
Nä nu lär jag göra 753 seven eleven kurser så jag slipper sitta me de på söndag kväll. Sen blir det ner på stan å greja lite innan jobbet 14.30... stänger 21.15 ikväll så en visit hos gurra å Elin ska hinnas me efter det.

Puss

The QUEEN of klagomål.

Ja har så mkt jag skulle vilja "bitcha" om nu men ja tror det är pga av att jag sov sammanhängande kanske 1 timme inatt. Som vanligt inför ett förmiddagspass. *suck* Så jag ska hålla käften. De mår nog både ni å jag bättre av. Ja kan ju lugna mej till jag vet mer iaf. =) Så nu ska jag vara glad! Ta upp lite positiva saker =) Igår va jag ledig, jag vaknade runt 10 och hade ont i magen, men de gick över (intresse klubben antecknar) åt en macka och tog en promenad med Bästaste Lollo å snasken (aska) som sen fick för sig att hon tyckte att mina armar va lortiga för hon slicka då rent mej grundligt... haha mys-vovve =) Sen gick ja ner på stan för att kika efter ett par vita typ ballerina skor. Jag säger typ för jag vet inte riktigt vad det är jag är ute efter... men ist köpte jag två bikins... till... ja köpte ju nyss två st ur h&m katalogen men när ja nu kom ner på h&m så hängde där de två finaste bikinisen jag sett i mitt liv. TYP. (igen, ja pratar som en fjortis) så jag köpte de. usch. inte bra för resterande budget denna månad. Å ja som inte ens helst vill visa mej i bikini i sommar... fast när de blir varmt så struntar jag i det å sätter på mej de ändå =) Om ja listar ut hur jag gör så lägger jag upp bild på mina 4 sommarklipp =) Sen köpte jag två böcker, om ni inte har läst ngn av Sophie Kinsellas shopaholic böcker så GÖR det! Jag skrattar högt över hur otroligt korkad huvudpersonen Rebecka Bloomwood är, tills jag inser att jag kanske är lite liknande henne iaf. :S Yeah well, började läsa den tredje boken av henne igår iaf, ute på balkongen med en låda thai-lunch. Åkte ut till Hede efter det för lite quality tajm med familjen. Martina hade återvänt fr Amsterdam och hade inhandlat en present till sin storasyster. Hur gulligt är inte det? Lägger upp en bild på presenten också, och på Elias som kom å förgyllde vår tillvaro en liten stund med sin mamma Lena. Åt pasta carbonara därute innan martina färgade mitt hår. Sååååå himla skönt att bli ompysslad, Tack Tiiiins <3 Hem å försöka sova men fastna på msn till kl blev 23.30. Men de va bra för annars hade ja ju bara legat å skruvat på mej i ett par timmar till. Jobbat fm idag alltså, å när en av våra "morgonstammisar" kommer in för sin vanliga dos kaffe så frågar han om jag är sliten... -Mmmmm, säger jag å tänker att de e ja ju efter att ha sovit en timme. -Haha jaså fortfarande, skrattar han.... då börjar jag fundera på vad han menar egentligen, tills han lägger till: -Ja, jag me, hade ja inte sett dig å hälsat på dej så tidigt så hade ja nog inte ens kommit ihåg det. Aha, då går de upp ett ljus... han va på kingen i lördags =) Braaaaaa minne man har =S Han lova mej att bjuda mej på en whisky nästa gång han såg mej ute iaf, i tron om att han skulle få rabatterat kaffe då... You wish =P Men whisky e ju gott så...
Nu skulle jag behöva ta tag i städningen som jag aldrig tog tag i igår, å sen betala räkningarna, å sen, å sen, å sen. mmmm, de slutar med att jag däckar på soffan. as usual! Ikväll ska ja dock INTE somna till andra reklampausen i desperate som jag ALLTID gör då jag jobbar fm på tisdagar! Kan ngn ringa å kolla mej runt 20.30 tack? Jag blir sååå frustrerad om ja missar de IGEN! Nej men lite nytta gör jag just nu iaf. Håller på me lite seven eleven kurser så man vet vad man gör i sommar.

Puss på er.Alltid roligt att få presenter av ngn som känner en väl!!Det är hysteriskt roligt att han kan se så bister ut :)

Jahapp.

Då va de söndag igen då.
Haha fan vilken bra inledning på detta inlägg. Ni blir verkligen peppade att läsa vidare va?
Sitter i soffan lite halvtrött sen gårdagen =P Vi firade Jimmys födelsedag hemma hos honom och Therese och ja måste ju säga att inte nog med att Jimmy och Therese är två helt underbara människor men så har de ju världens roligaste släkt också =) De blev en trevlig kväll som avslutades på Kingen i vanlig ordning... e ju inte direkt så att man har ngt att välja på i den här stan... men ja har oftast roligt där så jag ska inte klaga =) Jag var väl som vanligt på ragg-humör men de gav ingen utdelning igår tyvärr... =P (för den som är nyfiken) 
Träffade på en stamkund i kön in förresten, väääärldens gulligaste tjej som aaaaaaalltid ler och ser så glad ut =) Va ja gillar såna människor! Hon sa detsamma om mej också, och det gjorde mej superglad!  En sån komplimang värmer verkligen! Jag hoppas att jag uppfattas som en glad människa, även om jag för tillfället inte är särskilt lycklig eller tillfreds med någonting egentligen. Men jag tror att jag ändå släpper det när jag ställer mej i kassan på jobbet. Tror/hoppas att det inte lyser igenom iaf. Man vinner ingenting på att se sur ut.
Jag har tänkt en himla massa på sistone... haha ja jag vet vad ni tänker.... de lät lite skumt va? Att jag tänker... =P nämen helt allvarligt... nu har jag velat fram å tillbaka i snart tre år... gått från ett jobb till ett annat, festat en hiiiimla massa, (säkert lite mer än vad som är sunt för en stackars lever, men tyvärr blir det lätt så när man bor i den här staden, de kan nog många skriva under på) träffat en massa olika människor, en del som varit bra för mej och som fortfarande finns kvar i mitt liv och en del som varit mindre bra som ja inte träffar mer och en del som inte ens finns kvar längre.... men alla de sätter ju sina spår. Alla de får mej att fundera vart jag ska gå vidare, och hur jag ska gå vidare... för vidare måste jag. Nu pratar jag inte om mina ev studieplaner till hösten, eller en ev flytt eller så utan mer på ett annat plan. Jag pratar ofta om saker jag vill göra och planerar hur jag ska göra de och sen efter jag har planerat så glöms det av, eller struntas i. Det bara blir inget liksom. Är de någon som känner igen sig i det? Mkt snack och lite verkstad liksom. Varför är det så? Är jag rädd att misslyckas eller vad handlar det om tro? Samma de här med att försöka träffa mr right? Hur släpper jag det? Jag måste ju lära mig att vara lycklig på egen hand innan jag kan försöka göra någon annan lycklig... är det inte så? men om jag inte är särskilt lycklig på egen hand, vad gör jag åt det? Jag höll på att börja snyfta lite på jobbet härom kvällen när de kom in ett par som (de syntes innan de ens kom in i butiken) var nykära.... de va inte många centimetrar emellan de på hela tiden de va inne. De höll varann i hand och log hela tiden och kunde liksom inte sluta kramas. Jag blir såååå himla avundsjuk på sånt. Känslan av att man kommer i första hand hos någon, att någon tänker på en nästan hela tiden och tycker man är bäst i världen =P Jag saknar den känslan.... för jag har upplevt den, det är kanske det som är det värsta? Jag vet hur bra det kan kännas liksom. att de faktiskt är något att sträva efter, att de är värt det.
Ja, nej nog med snack nu. Jag och Lollo pratade om att börja ha någon typ av bokcirkel, jag läser supermycket men aldrig särskilt seriösa böcker... om ja säger att marian keyes är en av mina favvo författare så förstår ni vilken typ av böcker jag gillar. Att man skulle träffas typ två ggr i månaden och berätta om boken man läst och kanske skicka den vidare mellan varann, alla tycker ju så olika och det är ju alltid roligt att höra någon annans uppfattning av något man har en egen uppfattning om... liksom... =P Är det någon som är intresserad av att vara med? Spelar ingen roll om du är kille eller tjej eller om du läser fort eller sakta.... låter det inte skoj? Självklart så kommer ju detta kombineras med någon form av fika skulle jag tro... =) Sen berättade Gurras moster igår att hon sjunger i kör på tisdagkvällar.... i avesta församlinghus tydligen... de lät så himla roligt.... de ska ja fundera på. Jag sjunger kanske inte helt klockrent även om jag inte tycker att jag är helt värdelös på att sjunga heller. Roligt är det iaf.
Men åter till de här med att försöka bli lycklig. Inombords. Någon som har något tips? Jag är ett kontrollfreak utan dess like har jag kommit på så jag kan inte bara lämna det här åt slumpen och hoppas på det bästa. Något måste göras! (är de därför förresten som det är så skönt att festa? För då behöver man/har ingen kontroll över något? tål att funderas på)
Nja... soffläge med ett par vänner avsnitt nu innan det är dags för jobbet då. Ska bli skönt att jobba idag för då slipper jag sitta hemma ensam en söndagkväll å gräma mej. För de är precis det jag hade gjort. Förresten så trodde jag att det bara var mina närmaste som läste den här bloggen men igår kväll efter kingen kom det fram en tjej som jag känner igen till utseendet men inte riktigt vet vad hon heter som sa att hon läste min blogg ibland iaf. Kul =) Fortsätt så =)

Hej så länge

Grymt.

Grymt roliga helger de har varit ett tag nu. (de helgerna ja vart ledig alltså) =P Men de e ju varannan iaf.
Avslutar dock den här helgen me en sjujäääävulsk mensvärk. Ifall ngn undrar. Kl är 22.06 nu men när man har så här ont i magen så är man värd att äta lite Ben&Jerrys. Så det så.
Oooooorkar inte skriva om helgens bravader just nu men som vanligt kan ja ge nåra key-words =P

* Fredag: promenadinnanfrukostfanvaduktigjagär, smörgåstårtaihedemora, internationella glass&vin dagen, Eeeeeelin, Therese&Jimmy, Kingen.

* Lördag: Väckt tidigt, Kupolen, Bror&Lina, Burger King, Grillfestisolen, Kingen.

* Söndag: Cykeltur, Hede, Gävle, Hede. OntimagenAB.

Puss

Haha

Beer, you´re beautiful and let´s get naked. What´s the problem? *asg* Jag älskar Joey!!

Igår så vakna ja runt 10. Käka lyx frukost, surfa runt lite, gjorde några seven eleven kurser. På eftermiddan kom Pilla över så vi hämta thai mat åt mej sen bjöd ja henne på chailatte =) Kände mej ensam så fort hon lämnade lgh så ja gick ner på stan å mötte mamma å syster, åkte me de till willys å handla lite. Hem å kika tv å surfa resten av kvällen... innehållsrik dag va?
Idag så ringde André å väckte mej 08.03. Han hade pratat om att han ville att jag skulle ta hans pass 8-15.30 igår men han skulle höra av sig igen om de blev så... men de gjorde han inte så ja glömde av det helt. Men 08.03 ringer han alltså å frågar om ja inte kan jobba för han hade fått klartecken att va ledig... Snabb som man är så hoppa man ur sängen å käka frukost lite snabbt. typ 08.40 va ja på plats på jobbet =) Jobbade me söt-Therese å söt-Sandra hela dan =) Efter jobbet fick bilen en välbehövlig tvätt sen åkte jag hem å käka ett äpple, tog en långpromenad på ca 1 timme och sen sola jag i ½ timme =) Sköööönt!! Blev dock halvt om halvt ihjälskrämd av en biltut idag me... de blev ja sist å... haha men idag hade ja linserna i så ja kunde vinka tillbaka å slippa en utskällning =P Nu är det dubbelavsnitt av Vänner sen blir de nog en film. Önskar jag hade hämtat min vinflaska hos Lollo. blev sjukt sugen på ett glas vitt just nu... Yeah well... Glass me Elin imorrn... på kvällen vet ja inte riktigt vad som händer... på lördag vill ja grilla å jag tror jag håller på att övertala kära Hebba att "hosta" tillställningen!!

Usch, drömde mardrömmar inatt igen förresten... på sista tiden drömmer jag hela tiden att jag blir jagad av galningar som vill skjuta mej. Inatt va de en kille som ja gick i samma klass som på mellanstadiet... Han hade en K-pist i handen å va hög på ngt... Han skrek att han måste åka till Thailand för det va fest på Koh Phangan (där de har full-moon-party) Han ville ha alla våra pengar, så jag å min bästaste vän Hanna slängde åt honom våra plånböcker, klockor och div värdesaker... haha ja gav honom till o me mina örhängen (som kommer fr H&M å kosta ca 50:- )  Vi va utanför Shell när detta hände och både min och Hannas bil står vid varsin pump. Han börjar skjuta vilt omkring sej så vi springer mot våra bilar. Hanna har sinnesnärvaro nog att starta sin bil å köra iväg medan jag försöker gömma mej i min.... Men när kulorna viner förbi öronen på mej så börjar jag springa efter Hanna för att hoppa in i hennes bil. Vaknar som vanligt av att jag försöker skrika.... utan framgång. Haha kl va runt 3 då, så ja tände lampan och drack lite vatten, sen kunde jag somna om.... =P Låter som värsta action filmen...  ska fan sätta igång å skriva ett film manus!!

Puss på er!!

Ledig =)

Japp så var man äntligen ledig då. Precis lagomt till att alla andra börjar jobba. Skojjigt värre. Närå de e rätt skönt iaf. Långfredagen blev en lugn förmiddag å sen jobb på eftermiddan/kvällen. Påskafton blev en heldag i Hede ute i solen =) Middag å mys. Påskdagen bestod av jobb. Efter jobbet va ja dock hem till Anna-karin å Daniel, eller hem till Daniels föräldrar rättare sagt. Blev lite grillning å sällskapsspel. Så himla mysigt =) Älska spontankvällar! Annandag påsk bestod av jobb den me. Idag så har ja sovit länge, sökt lite mer högskola, (hittat på en skit intressant utbildning i Västerås. Kandidat programmet i språk å humaniora, kan leda till jobb som översättare vilket vore den absoluta drömmen =) fikat me Lollo å Emma på Corner, solat, långpromenerat me Lollo å Aska å nu sitter jag bänkad framför dubbelavsnitt av Desperate Housewives. =D
Blev en jävligt bra dag idag.
Avesta är bra litet. Min mage gillar inte det. Eller gör den?

Trååååkigt inlägg. Men ge mej nå skoj att skriva om då =P

Puss

oijhoifrhjo49)(/&%¤#"¤¤%%...

Hej! Var det bra så? 92.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 103.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 967.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 305.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 10.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 511.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 783.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 444.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 27.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 56.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 932.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 876.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 1234.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 11.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!
Hej! Var det bra så? 29.50:- tack! Vill du ha kvitto? Vill du ha en påse? Hej då! Glad Påsk!

Mellan 10-18.30.

Nu thai, ett glas rött å soffan. Är det NGN som vill hitta på ngt sen??

Kram

Känner mej rätt nöjd!

Jag har påsk städat! Tänkte bara dammsuga golven å bädda rent men de blev en genomkörning av hela lägenheten. bortsett fr garderoberna då men oooorka ha organiserat de för att sen nästa gång ja får en kläd-kris-situation (vilket troligtvis sker redan imorrn bitti) vara lika oordnat igen. Har alldeles för lite plats! Slänga grejer? Vad är det?
Va till v-ås me mamma å pappa idag. Inhandlade nya torkarblad till min pärla (fixade de helt själv på biltema! utan pappas hjälp! wehoo till mej), en ny fin matta (billig variant av svart rya matta fr ikea så att pysen fortfarande kan vistas i vardagsrummet) ett par matlådor och en smarrig chicken club baguette på burger king :) Sugen på fil nu så ja orkar inte skriva nå mer. Jo förresten! Sandra, min ex granne, om du läser det här: Jag vill plugga läkarsekreterare i örebro! En utb som är två år lång, varav halva är på distans! :) Saknar er förresten! Min nya granne verkar aldrig vara hemma å sen har han ju ingen sigge heller =/

jaja, puss o kram

Jag skulle vilja vara...

... en sån där som ja ibland kan se när ja åker till jobbet tidigt på mornarna. En sån där som har dyra haglövs grejer på sig och är ute å springer i den tidiga morgon dimman! Faaaan va lat jag är!

Ja sitter hemma i soffan nu och är skitgrinig över att min tisdagkväll är heeeelt förstörd. Jävla hockey. Hockeyn slog ut både, vänner, desperate å christine. Fan fan fan. Ni med liv vet inte hur frustrerande de känns för såna som mej =P
Har inte mkt att säga om den  här dagen! Har varit sjujäkla trött men mina godingar till arbetskamrater piggar ju upp =)
Kom hem runt 15.30 å beslöt mej ganska direkt för en power nap. Tänkte att ja sover väl i typ 20 min eller ngt. Vaknar kl 18.20... haha.

Jag har förresten en teori. Jag tror att den killen jag en dag "endar upp me" kommer att vara ngn jag själv har raggat upp. Alltså att jag har tagit första initiativet. För varför inte liksom. Jag skulle nog inte vara nöjd med att vara den som blivit vald. Eller asså, jag tror att ja skulle känna mej nöjdare me att ha fått kämpa lite... typ. Äh som vanligt snurrar ja in mej i nå konstiga funderingar.

Therese ringer hela tiden å stör mej i mitt bloggande, hon vill att ja kommer ner på jobbet å fikar. Å varför inte, ja har ju inget annat för mej som hon så fint uttrycker det =P

Jag är LEDIG!! på påskafton förresten!! Weeeehoooo 1 påskdag ledig iaf! Heeeelt nöjd! Våran tok braiga praktikant Sandra tog mitt skift helt frivilligt =) Å ja jobbar fortfarande 3 röda dagar så förlorar inte så mkt på det heller =) NÖJD!

Tänk att en blick kan få en mage att snurra ihop sig till en fjäder. =P Är de bara ett till av mina ändlösa mission impossibles eller?

Ledig imorrn! Ring mej för en fika eller nåt =)

Nu tar ja mej en tur ner på jobbet.

Puss

Jag önskar jag kunde...

...skriva små lappar hela dagarna om vad ja vill skriva här när jag får tid. Kommer hela tiden på små grejer å typ citat som ja kommer på å går å småskrattar åt för mej själv men nu är de helt borta.
Ja önskar de alltid kunde vara fredag-lördag och att man alltid var ledig. Direkt jag blir ensam och inte har mkt att göra eller jobbar så börjar jag alltid fundera så mkt. När jag funderar så blir ja deprimerad.
Måste försöka ändra min inställning och mitt tankesätt. Håller på att bli desperat på ngt sätt. Kan inte vara själv. Vet inte hur man gör. Trivs fan inte! Haha ja flirta t.om. med securitas vakten kl 06.20 imorse :) Det ni. Knappt vaknat så sätter jag igång. Fick aldrig nå sällskap igår till min film tyvärr. Blev lite besviken men absolut inte förvånad någonstans. =/  Väntade hela dagen idag på att ngn annan skulle komma in och handla av mej idag men denne ngn dök aldrig upp. Synd. För ja hade tänkt flirta lite då me haha. Schizo?!

Åså blir ja deprimerad av att tänka på veckan/helgen ja har framför mej =/
Jobb, jobb å åter jobb. Jag hatar att jobba när jag vet att merparten av sverige är lediga. Måste kolla om de är ngn av mina söta arbetskamrater som skulle kunna tänka sig att ställa upp å ta ett av två lååååånga kvällspass. För såklart så har ja kvällsskift både långfredag å påskafton, kommer inte hinna träffa en enda av mina älskade vänner som kommer annars ju.. :( Är endast ledig onsdag denna vecka sen jobbar ja till på måndag nästa vecka. Så ni vet var ja är...

Sen saknar jag mina dagliga mess. Ni vet när man har vant sig vid att antingen få eller skriva ett god morgon och ett god natt mess. Skit konstigt när det bara slutar =( Men that´s life I guess. ((Saknar dig skräp när du inte hör av dig))

Nu ska ja nog svänga in på studera.nu och kolla om det har hänt ngt me min högskoleansökan. Känns spännande och skrämmande... Finns vissa saker i Avesta jag inte vill lämna förutom min familj och de vännerna som fortfarande bor här... men man vet ju inte vad de e man kan komma till heller... Blir det bättre eller sämre? Man kan ju alltid flytta hem faktiskt. Tror ju att jag behöver skaffa mej fler vänner, det kanske gör att jag stressar ner lite. Jag är inte fysiskt stressad, absolut inte. snarare tvärtom. Men psykiskt. Tänker alldeles för ofta på vad som händer och vad jag kan missa.

Nä nu skrev syster-yster att de skulle äta solvaborökt skinka å potatis sallad, färska baguetter å melon. Liiiite sugen jag blev. Tror ja ska åka ner å handla samma sak. De jobbiga är ju att alla affärer i stan verkar ha slutat med den enda potaissalladen ja någonsin gillat.  En kalorisnål variant. mild å god. Om ja orkade skulle ja prova att göra en egen men ja är alltid sååå slut efter förmiddagspassen... å nu e ja dessutom suuuperhungrig!

Ha de bra!!

Kan ni kommentera lite så jag vet om det är ngn idé att blogga mer? Annars kan ja ju lika gärna köpa mej en liten rosa dagbok med hänglås och fortsätta skriva i den...

En helt vanlig ledig helg :P

En helt vanlig GALEN ledig helg. Önskar alla helger kunde vara som denna!
Fredagen blev en lugn dag ute på balkongen i solskenet. Avslutades med en öl-kväll hos Gurra me grabbarna :P Va på Kingen å Trapper å efterfestade hos Hebba i Bjurfors. Vi eldade i pannan å försökte hålla stackars hebba vaken hela natten. Sov ihopknölade på en soffa eller som packade sillar på en luftmadrass :P Fick skjuts hem någon gång runt 11.30 tiden av Elins söta mamma :) Hem å sova ett par timmar innan de va dags för nästa fest :) Lollo höll i lördagens tillställning. Var dock liiite för sliten för att ja på allvar skulle kunna hålla humöret på topp! (sorry för det Lollo) Kingen blev kvällens senare tillhåll och efterfest hos Gurra å Elin denna kväll. Visste ni att man kan använda en borat-mankini som slangbella? Yeah well.

Jag blir bara så trött på mej själv. 3 år nu. Å samma sak händer ändå gåååång å gååång. Hur ändrar man ett invant beteende? När ska ja börja fatta?

Jag har fått mina kläder ja beställde btw. Bikinisen satt topp bra! Tröjan har ja använt som vår-jacka hela helgen men shortsen får vänta tills ja går ner lite i vikt :S

Nu vill ja ha sällskap i soffan för att inte deppa ner mej totalt igen. Messa eller inte messa. Det e frågan.

Jobb vecka på G så förvänta er inte att se skymten av mej. :( Om ni inte kommer å handlar då förstås :)

Jag gillar ju förresten att sätta nyckelord på dagarna som går så här kommer det!

Fredag: Sol, grogg, vänner, du-är-så-himla-söt-men-svår.
Lördag: Sömn, film, vänner, cider, du-är-så-himla-fel-men-de-känns-ändå-så-rätt?.
Söndag: Sömn, thaimat, ensamhet, cola, film.

P.O.K

Tur att man alltid roar någon!! :D

Min dag i korthet:

7.00 Klockan ringer.

7.00.01. Jag snoozar.

7.33 Jag inser med ett ryck att ja måste sluta snooza!

8.04 Börjar jobba :P (sorry Therese)

15.30 Slutar jobba.

16.10 Hämtar bror i Hede. Börjar färden mot Gävle och hans tåg upp mot Lina i Östersund.

17.18 Släpper av honom vid tåget.

17.19 Börjar färden tillbaka mot Hede och en kväll me syster och mamma.

20.30 Landar i Hede.

Ni som inte reagerar över vilken tid det tog för mej att komma fr Gävle till Hede: Haha, ni e lyckligt ovetande.
För er som tänkte på det så fundera vidare! Jag har iaf haft ett äventyr. Vilket fick mamma att skratta så hon grät!
Jag ÄLSKAR när folk skrattar åt mej. MEN ja börjar fundera starkt hur det ligger till med IQ nivån hos mej. :P
Nu ska ja fortsätta umgås me Mamma å syster! Kollar just nu på Björn och Soran i parlamentet-klipp på youtube :)

Gilla Jönköpingsdialekt! Finns de nå goare??

Puss o kram





Jag kaaaaaaaan inte...

...hålla mej nå längre....
tänkte ja skulle låta bli att börja blogga igen då ALLA bloggar nu. Känns som om ja härmar varenda kotte då. Haha men ni som känner mej vet ju om mitt ihärdiga lunarstorm-bloggande som skedde mellan 2006-2008 typ. Jag är en bloggare sen länge. Har bara gjort ett litet uppehåll. Började ju lite smått i somras men de hände så mkt att ja inte riktigt orkade skriva. Eller... ja... äsch skit samma. Jag börjar om nu.
Jag började analysera mej själv på jobbet idag (ni slängs rakt in i min verklighet nu) Jag har haft väääärldens värsta helg och måste nu försöka få hjälp med mitt problem. Tror att det kanske i grund och botten handlar om ett mega stort kontroll behov. Storasyster, ansvarsfull, känslig, övertänkande. Jag är sjukt rädd för att bli sjuk. Magsjuka är det jag fruktar. Alla på jobbet (ok de flesta) insjuknade förra helgen i detta monster till sjukdom och där stod jag som en fluga i en hästskit. Om ni förstår hur jag menar. Jag tror inte jag har ätit så mkt vitpeppar i hela mitt liv som ja gjort de senaste veckorna :P Plasthandskarna har suttit som gjutna på händerna på jobbet. Skrynklig om händerna dygnet runt just nu :P
Nej åter till problemet. Ni kanske tänker att: -Vaddå? Det är väl ingen som tycker magsjuka är roligt direkt? Och nej det fattar väl jag också. Men ni börjar inte hyperventilera vid tanken på att spy kanske? Det gör jag. typ. Så antingen är jag en emotofob (kräk fobiker) eller så grundar sig min rädsla på ngt mer djupt liggande. Som ett kontroll behov. Sjukdomar har man ju ingen kontroll på eller hur? Därför är det det värsta som skulle kunna hända. Fokuserat extra starkt på magsjuka då. Men jag är rädd för cancer och andra värre eländiga sjukdomar också. Lite hypokondriker varning över mig. Dock gillar jag inte att gå till doktorn som de flesta hypokondriker verkar göra. äh. vi lämnar detta nu, ja orkar inte riktigt mer. Imorrn jobbar jag glasspass på Shell. 8-15.30! Efter jobbet drar jag och bror till Gävle där han ska me tåget upp till Lina :) Sen åker jag nog hem (eller till Hede) (eller till magnus) och tar mej ett välförtjänt glas vin. *längta*
Ledig fre-lör-sön och det BEHÖVS! Funderar på att dränka telefonen i ett glas vatten över helgen för att återuppliva den på måndag igen :) Behöver sova ut. Har så oerhört svårt att sova när jag jobbar förmiddagspass. Jag är som en ål i sängen. Funderar och vrider och vänder på mig och tittar på klockan tills jag inte vågar göra det nå längre (detta inträffar oftast runt 3.30 då jag inser att de bara är 1½ timme kvar till kl ringer) Pust. Sen somnar jag alltid (utan undantag) på soffan eftermiddagen därpå och vaknar igen när det egentligen är dags att sova... haha så börjar det om. Så det blir en slöööö helg med fest hos Lollo på lördag tror jag. Lovade ju mej själv för någon helg här sen att jag skulle ta de lugnt några helger framöver... men varför då? Ta de lugnt kan man göra när man har skaffat familj och hus sen. Bäst att passa på nu :P Nej nu är kl redan 23.34 och jag bloggade och msn:ade mej igenom seinfeld. Måste duscha då jag och Lollo nyss var och solade. Så vi får väl se om ja kan hålla den här sidan uppdaterad nu då. I´ll try my best!
Sov sött!


RSS 2.0