22/2

Helgen gick bra... jag åkte ut till Hede och slapp all press ett tag. Skottade snö, spelade spel och bara var.
Kollade på OS, käkade muffins och fick en underbar chokladmassage av Lina! Hon har gått en utbildning och är superduktig! Boka henne vet ja!! Säg till mig så fixar jag det :) (Bra reklam va Lina?)

Nu är det dock måndag igen och alla mina tankar och funderingar slår mig hårt i magen. Jag har så många frågor. Men skit samma liksom. Vill nog iaf inte höra svaret så. Pengarna orkar ja inte bekymra mig för idag. So what om jag är försenad med räkningarna ett par dar. Värre saker har hänt. Och till torsdagen den 4/3 ska de väl fan ha kommit med ett beslut hoppas jag!
Tomt att äta lunch själv idag. Men vill inte ha sällskap heller.

Imorrn ska jag bowla med Magnus och Lina...de firar tre år. Shysst att de vill ha mig... de skulle inte jag ha velat :P Ska försöka att inte bittra ur totalt! Jag har också firat tre år en gång... de va längesen... så längesen att ja inte kommer ihåg hur det kändes ens en gång. Undrar om det var den enda tre års dagen jag får fira. Synd isf. Kommer ihåg när vi firade ett år iaf hahaha det gjorde vi med ugnstekta fiskpinnar och potatismos! (Urban, kommer du ihåg det? :D) Det ska inte vara så uppstyltat, sånt gillar jag, de är iaf kärleken som räknas.
Så jag ska väl le för deras skull imorrn :) Men ska de äta thai då har jag förbjudit de att komma hit och göra det, för ja har inte råd med det... å blir skitgrinig om ja måste känna lukten av de ens :P

Mmmmm, ni som har någon som ibland sträcker sig efter er hand, kramar den och ler, ta vara på det!

19/2

Man är sin egen lyckas smed... sanning med viss modifikation tycker jag.  Det är inte alltid man kan fixa sin lycka på egen hand... man kan inte kontrollera hur andra personer ska tycka och känna tex. En sak som gör mig lycklig är alltså oftast inte alls det som gör någon annan lycklig.

Mitt nyårslöfte gick käpprätt å helvete. Men ja lovar, ja ska inte ringa upp någon å gnälla (förutom mamma då kanske, hon slipper mig aldrig) och vill ni sluta läsa så gör det nu.

Noll pengar, ett obefintligt kärleksliv och ingen vettig sysselsättning... lägg då till fredagens nya roliga problem. Bilen vägrar starta. Jag får pulsa fram i snö till mitt möte och nu vill inte msn kogga in mig heller... (ok den sista delen var löjlig men ni förstår hur det spär på eländet?) Jag kastade med flit sönder en tallrik igår... har aldrig hänt förut... men jag blev så ledsen och frustrerad och känner mig alldeles missförstådd. Det va rätt åt den jävla tallriken! Något positivt med de hela är kanske att jag tappat matlusten. helt. Åt frukost igår. Ett par spaghetti strån till lunch, innan ja kastade sönder tallriken då, å sen en vaniljbulle som marie hade bakat till kvällsmat... åt en liten tallrik yoghurt imorse... Kanske kan gå ner ngt kilo på kuppen då... förhoppningsvis.

Jag är OLYCKLIG.

18/2

2010.

Ja överlevde med nöd å näppe januaris all skit. Nu är de alltså dags att försöka överleva februari. Jag fick iaf 2 veckors andningspaus då jag tyckte livet var spännande, roligt och jag trodde att de skulle lösa sig lite för mig.
Men nej. Så nu har jag nått botten igen. Så ifall ni undrar varför jag inte svarar i telefonen så är det för att jag gråter så jag inte kan prata. Synd om mig idag.

7/2

Nehepp då har ja tappat stinget alltså? Ja va roligare när ja hade lunarstorm? suck. Måste försöka hitta min bittra humor igen då. Mina roligaste historier där handlade ju om att bilen gick sönder, eller att kylskåpet tippade osv... hmmm... måste alltså få fler saker att gå sönder! ska fixa det! :)

Nu har vi dock kommit in i den där perioden då ja bara helst vill krypa in under sängen å stanna där tills alla jävlar slutar prata magsjuka! Gud, ser de inte på mej att jag blir alldeles blek bara de nämns? Tror jag ska bojkotta facebook i en månad för där är det värst... folk vill gärna berätta ganska så detaljerat hur sjuka de varit å. Så jag borde helt enkelt sluta kolla. Hoppade över melodifestivalen kvällen som jag sett fram emot på poppelberget på grund av min seriösa rädsla... + att jag faktiskt hade ont i magen igår... å har haft i ett par dar... :S Trött som en sengångare är jag hela tiden å... träningen blir lidande... nu har ja inte tränat sen i torsdags...

Jaha sist ja skrev hade ja varit på fika dejt...de va på tisdagen ja... på onsdagen så åkte ja ut till hede, tränade lite å sov. Skulle köra brorsan till tåget i gävle på torsdag morgon men när pappa fick höra att mina linser gått sönder och att ja inte hade nå glasögon med mig så fick ja inte åka. Eller jag fick åka med men pappa körde... Väl hemma därifrån så tränar jag igen sen så får mamma för sig att hon ska värma sina vetevärmartofflor i micron men råkar lägga de i en lite hög längst bak i micron så de inte snurrar med plattan... de luktar illa å börjar fräsa ur micron! Mamma å ja står på 3 m avstånd å tittar på den bara, (efter att ha slagit av den såklart) vi vet inte om vi ska våga röra den då de verkligen låter som de brinner i tofflorna... å de luktar ännu mer illa! Till slut tar mamma mod till sig å bär ut micron på trappen! Jag öppnar köksfönstret och vi går in i deras sovrum å stänger dörren till köket å öppnar där altandörren.... de blir iiiiiskallt i rummet men vi får frisk luft iaf :) Sen hämtar mamma ett gäng ny torkade handdukar från torktumlaren å häller de över mej... somnade under den högen... så hiiimla skönt :P sen får ja iaf lov att ta mej ut i trafiken då syster sitter fast i sala utan anslutande tåg... lite läskigt att köra utan linser eller glasögon, i skymning med lite snöfall... men de gick bra... kom hem å fick mat och sen åkte jag in till stan :) Hem å platta håret och sen iväg på filmkväll, kom hem ca 02.15 tror ja... :) på fredagen sov jag ganska länge såklart... hann äta lite frukost hemma bara sen blev jag bjuden på lunch ;) lugn fredagkväll i hede... igår så firade vi min mosters karl lennart :) kul att träffa nästan hela släkten igen :) Sen drog jag som sagt ut till hede igen för att gömma mej för ev magsjukebakterier... Satt på msn mestadelen av kvällen! Jag växer fast vid datorn snart! Men jag kan samtidigt inte sluta le heller :) Tycker om att träffa nya roliga människor :) Jag är dessutom proffs på MSN bowling :)

10 rätt på stryktipset igår! Hur många hade du magnus? ;)

Nu ropar pappa att de e fika! Jag är väl gå dit å agera sällskap... för de blir inga bullar idag!

Hem å städa lite sen!

3/2

Oj haha efter mina positiva ord den 27/1 så har de hänt en del... de blir inget mer plugg... tyvärr... de lyckades inte lösa sig i tid, så nu sitter jag här helt arbetslös... men de blir nog inte långvarigt... (hoppas jag) :P
I fredags så sov jag ute i hede i vanlig ordning, för att kunna leka me elias å låtsas lösa melodikrysset med familjen på lördagmorgon :) På lördagen sen så blev de en lugn dag med tv-spel med bror och Lina, Lina var även snäll å fixade mitt hår inför kvällen, hon är en hejare på att få till volym, de blev skitbra! Ja åkte med Linnea in till stan och sen blev det födelsedags kalas för söta Anneli! Tacopaj och vin å någon p2:a :) Star var en flopp så vi gick vidare till kingen där de iaf var en del kända ansikten :) Väl hemma så somna linnea ganska snabbt :P Å jag fick natt-mat-sällskap av trevliga petzon :) Söndagen blev slö, jag åt till o me lite glass... oj oj oj, i slutet på den här veckan hoppar jag nog våg-besöket... :S Måndagen spenderades vid msn, Från 15.00 - 01.45. Haha vad gjorde man utan dator? Tisdagen började eländigt, jag hade ingen frukost, ingen bil, en ruggig mensvärk + att jag skar upp fingret på nå jäkla lysrör när jag va nere i förrådet å leta skridskor... (som ja inte hittade) Är de någon som lånat mina skridskor av mej?? På eftermiddagen sen kom min trevliga msn-pratare hem fr jobbet och vi tog vid där vi slutade :P Kom på ganska snabbt att de va väl lika bra vi träffades irl ist å tog en fika, så kl 18 blev jag upphämtad också blev det fika på dalahästen tills de stängde kl 19. Vi hade dock inte hunnit tröttna på varann så stackarn fick komma upp å besöka min ostädade lgh... roligt när man träffar på någon som man bara fortsätter prata med... de sinar liksom inte :) Sen gjorde det ju inget att han va ganska söt dessutom :)
Drömde de sjukaste drömmarna inatt å funderar på om de va fullmåne, men om de skulle vara fullmåne varje gång jag drömmer något skumt nu för tiden så skulle vi ha fullmåne för jämnan... :D
Idag blir det fika på stan när Linnea kommer från skolan och jag hoppas Elin hinner vakna å vill följa me å :) Sen åker jag me linnea till hede, där jag ska träna :) Lär sova där också då jag ska skjutsa bror till tåget i gävle på torsdag morgon!
I helgen får vi se vad som händer! En trevlig kompiskväll skulle sitta bra :)

RSS 2.0