Mardrömmar!!

Jösses vad jag kan drömma mardrömmar! Dt vet ni ju iofs redan men jag blir så fascinerad över vilken vild fantasi jag måste ha. Och oftast så hänger de ihop med att det är fullmåne, faktiskt.

Varsågod att återigen försöka tyda mig!

"Mina gravida vän Elin hade sett en förlossningsvideo och bestämt sig för att hon inte ville föda nå längre. Hon kopplade därför bort sin bebis, igenom att klippa av en blodåder och en nervtråd och sen ta loss hela magen och ge den till mig. Hon skulle då rakt inte föda. Genom magen såg man bebisen som låg och rörde sig..." (vaknar)

"Chefen på I-form har fått för sig att jag har diabetes och vill göra blodprov på mig före och efter jag äter och tränar. Jag sitter brevid martina och sträcker fram handen mot honom för att han ska sticka mig i fingret men känner att det börjar göra jätteont! Drar tillbaka handen och inser att han hackat nålen i handen på mig och det bara forsar blod..." (vaknar)

"Jag vaknar i min egen säng av att Pysen hoppar upp, han är rakad. Jag reflekterar inte på det utan reser mig från sängen och tar på mig en tröja, går fram till balkongfönstret och inser att jag har världens alputsikt där parkeringen förut låg. Helt plötsligt går det upp för mig att Pysen var rakad... vem har gjort det? Igår kväll var han inte rakad? Jag vänder mig sakta om och det hugger till i magen när jag ser att min ytterdörr står öppen mot trappuppgången. Jag går dit och väl där så rasar jag ihop i dörröppningen och kan inte röra mig. Utanför står två jättelånga damer med smala cigaretter i munnarna och skrattar elakt åt mig. Jag tar i allt jag kan för att skrika men såklart kommer det inte ett ljud..." (här vaknar jag av att jag försöker skrika)

"Mamma jag och Magnus sitter ute på gräsmattan i Hede. Plötsligt säger mamma: Åh nej nu händer det igen och magnus kryper ihop i fosterställning. Jag tittar upp och får se en massa kajor, (typ som alla de man kan se i stan ibland) de formar sig till en tromb och flyger neråt och landar på magnus nacke/rygg. Jag börjar i vild panik slå och sparka bort de för att rädda honom..." (vaknar)

Och sen har vi klassikern:

" Jag står och tittar upp mot stjärnorna och får se några stjärnfall, plötsligt blir de fler och fler och de blir till eldklot när de når marken. Vi springer och hamnar i en hiss, (återigen jag och magnus) När eldkloten nått marken så kryper det ut fientliga aliens ur de och börjar jaga alla människor. De försöker slingra in sina långa slemmiga armar i hissen men jag hittar min nagelfil och börjar hacka på de för allt jag är värd. Tillslut drar de sig tillbaka och vi kan lämna hissen. Men då har magnus blivit martina..." (vaknar)

Seriöst? Är det något fel på mig? Hahahaha...


Slut på det roliga!

Haha men riktigt så deppigt som det lät är det ju inte : )
Hade faktiskt ingen slut-på-semestern-ångest alls igår.

Nu ska vi dra den, semestern alltså, dag för dag! Kunde inte ha utnyttjat dagarna bättre enligt mig själv! NÖJD!

Måndag 4/7

Kollar på bil med pappa, fikar med bästaste Åsa från Hedemora och Anna-Karin, besöker sjukgmnasten, handlar, lagar mat och äter med Lina. Somnar tidigt med näsan i en bok. Halvkasst väder.

Tisdag 5/7

Sover länge, äter lunch med Lina och Magnus. Storstädar köket. Halvkasst väder.

Onsdag 6/7

Solar ute i Hede. Badar med Elias. Bra väder ; )

Torsdag 7/7

Solar ute i Hede till på eftermiddagen då jag åker till Hedemora för att handla lite med Anna-Karin inför kvällens tjejmys! Vi äter oss nästan mätta på chips och kex och ost innan Sara kommer och det är dags för grillning. Fortsätter sedan med drinkprovning och lite nattligt besök på en brygga i mörkret och värmen. Bra väder!

Fredag 8/7

Solar i Rensbo med Anna-Karin och hennes svärmor, medan Sara gör ärenden och går på begravning för Elin : (
På kvällen åker vi in till Hedemor och äter på en och en halv. Åker sen tillbaka till stugan, Sara åker hem och jag och Anna-karin pratar oss in på småtimmarna. Bra väder!

Lördag 9/7

Solar lite på morgonen sen drar vi in till stan. Shoppar lite och åker sen hem och duschar och försöker vila bort den härjiga mensvärken. Åker till Nordanö där vi försöker komma på vad vi ska göra, det tar några timmar vill jag lova... :P Tillslut åker vi med anna-karin till Rensbo så hon får göra sig iordning, dricker lite och åker tillbaka till Nordanö och dricker (och äter) lite till. Får tag på en Albin som skjutsar ner oss till Kingen där vi dansar oss varma till kl 2. Pizza och hemgång. Bra väder!

Söndag 10/7

Dör av mensvärk hela dan. Inte så farligt bakis. Åker till Hede på kvällen och myser med Martina. Regnväder.

Måndag 11/7

Magnus kommer ut och väcker oss kl 09.20... suck.
Äter frukost och får sedan vara barnvakt åt Elias en sväng. Åker in till stan och äter lunch med mamma, pappa och Lina på masgrillen, hem och packa och sen tillbaka till Hede där vi har vattenkriget of the year! Stackars Elias fick nog en chock! :P Men han ska lära sig i tid ; ) Halvkasst väder.

Tisdag 12/7

Upp tidigt och göra matsäck och äta frukost. Avfärd mot Kolmården. Matsäcken uppäten i Katrineholm redan. Hungrig efter 3 min igen. Pappa tycker jag är dryg. In på Kolmården där jag förvandlas till 5 år igen. Jag ÄLSKAR Kolmården och kan inte längta mer tills jag får egna barn och kan köpa ett årskort där! Thaimat och cider mitt i parken. Vidare till Göteborg för en nat på Gothia towers. Där beställer vi roomservice för första gången i mitt liv. För att alla ska ha mat från olika ställen så enda sättet vi kan äta ihop är på hotellrummet. Lyxigt värre iaf med en bakad potatis med räkröra och västerbotten ost!! och viiiiin : ) Bra väder!

Onsdag 13/7

Shoppar i Nordstan efter en stadig hotellfrukost. Kikar på en bil på en firma i Västra frölunda men den var sådär.
Åker ut till Kungälv med martina och hennes grejer. Ringer på en bil jag precis sett på blocket. Killen är i Göteborg och käkar så jag säger att jag ringer igen om vi ska ner till Göteborg igen. Han ringer dock upp efter ca 2 min och säger att han har sina föräldrar lite söder om Kungälv och kan visa bilen direkt. Vi möts vid Ikea och där dör jag lite. Killen är fan en gud. Så in i helskotta jävla het. Dog ännu mer när han sa att han jobba åt räddningstjänsten i Varberg. Dog mest när han börja prata om sin sambo. Suck ; ) Bilen är finfin. En Peugeot 206, 04:a med bytt kamrem och fin utsida. (Den har fungerande vindrutetorkare, spolarvätska, radio, rutor och AC!) Vi tar den sa jag och lyckades pruta ner den till 54 000:- (fr 55.500:-) :) Vinterdäcken står dock kvar på hans jobb, likaså reservnyckeln. Syyyyynd att jag lär ner igen va? ; )
Tog bilen och drog mot Örebro, landade hos Hanna som var gräsänkling för tillfället och hann prata i nån timme innan vi slocknade. Kasst väder.

Torsdag 14/7

Vaknar och går upp seeeeent, äter frukost och tar mig ut till Marieberg för mer okontrollerad shopping. Köper vin och snacks och möer nästan Hanna i trappen när hon kommer hem från jobbet. Vi hamnar i soffan och där blir vi kvar, dricker vin och käar snacks tills vi inte oooorkar tänka på att gå ut och roa oss. Beställer istället hem Tacos från Pacos... hahaha, tokigt gott var det iaf, kikar på film och snattrar tills vi somnar. Kasst väder.

Fredag 15/7

Förkyld igen. A/Cn? : )
Åker hem till Avesta runt 10-tiden, äter lunch med mamma, åker hem, vilar, åker hem till Emma och äter lite glass och jordgubbar med henne och Lollo, drar vidare till Kingen och möter upp Lina för lite mat och vin. Är dock hemma innan 23 pga av dumma förkylningen. Kasst väder.

Lördag 16/7

Åker ut till Hede för att lösa melodikrysset. Åker in till stan igen och handlar lite mat och städgrejer till bilen.
Åker ut till Hede igen och får hjälp av bror att tvätta bilen, lite hjälp av Elias också förstås som blir kvar med oss hela kvällen sen, go-ungen! Lagar mat och äter och får tok god efterrätt av Lina. Slappar på soffan hela kvällen. HalvKasst väder.

Söndag 17/7

Slöar i en solstol i Hede hela dan. Ömsom svettas och fryser då det blir kyligt när solen går i moln, vilket den gör typ varannan minut. Åker in till stan på kvällen och får tacos och kikar på film hos Lina och Magnus.

Måndag och jobb igen.

Det var det! Återkommer om någon dag igen. kanske :P



RSS 2.0