Nattliga funderingar...

Kalla det vad ni vill egentligen... det kan vara allmänna nattliga funderingar eller så är det past-kräftskive-med-bästa-vännerna-funderingar. Dvs. några glas vin, en drink, lite asti och kanske en eller två baileys. Kanske ganska ärligt med andra ord. Precis som att jag inte brukar vara det...

Världens härligaste två kvällar har avnjutits. Avnjutits? Är det ett påhittat ord av mig? Strunt samma. Larz kristerz igår. Träffade en massa människor som man sett mer eller mindre av de senaste åren. Och bara positivt då! Alltså det var roligt att träffa alla! :D Det va allt från mamma, pappa å syster och bästa vännerna till en gammal chef... alltså hon är inte gammal... men äh ja ni förstår hur ja menar :) Toppen faktiskt. Bortsett från killarna i trikå... :P men det resulterade ju iofs i en tryckare med Marie :P Vilket inte är alla förunnat.

Nu är jag precis hemkommen från världens roligaste kräftskiva ute i rensbo. Skrattat så ja fått kramp i magen, vilket inte är ovanligt med de människorna :D Helt galet roligt. Måste bara skriva ner kvällens citat så jag inte glömmer det :P

Jag: - Anna-Karin! Du spiller vin på mig!
Anna-Karin: - Äh det är ingen fara, det är cider!

Hahahaha :P

Do-the-dishes-dance är den nya kjelle dansen. FYI.

Men som sagt, trots efter världens underbaraste kväll... blickarna mellan alla de som jag gillar allra bäst gör mig lite avis. Nu vill jag med. Och därmed basta! :) Inte för inte låten: Loooonely, I´m mrs loooonely, I have nobody to call my own... spelas fram å tillbaka i mitt lilla huvud nu! (med text redigerad av moi såklart) Alla är ju så grymt lyckliga, å jag är så glad för alla eras skull, ni är så värda det! Å det är jag... så dyk upp nu för f*n :)

Nu ska jag slå på ett eller tio avsnitt vänner för att kunna sova :) Jag valde att åka hem ikväll, dels för att turturduvorna skulle få lite privacy men också för att det faktiskt kändes skönt att komma hem... till en städad lägenhet dessutom... fyller jag 27 på onsdag eller inte??? :)

18/8

Jag drömmer om det liv jag inte har.

Förbannat att jag alltid ska känna viljan att skriva av mig när jag är som deppigast.
Ni får ju aldrig höra om det bra. Inte för att jag tror att någon kollar min blogg längre med de uppehållen det är.

Bara så ni vet då iaf så är allt bara jävla skit! Å inget utöver det vanliga utan samma gamla skit. 7 månader senare så lägger jag nu ner mitt a-kasse ärende. De vinner. Grattis till de! Jag är dum i huvudet har jag konstaterat. Måste vara så.

Jag har en inåtväxande finne alt. ett mygbett på ena kinden som gör ont å kliar utav bara satan, linserna har varit alldeles suddiga hela dan, en lätt illamåendekänsla å en stökig lägenhet. Ett förlängt jobb som jag nu känner mig lite rädd för, en bil som fortfarande inte fungerar. Jag tjänar pengar igen men den här hösten är så fylld av pengakostande saker (det mesta roligt iofs) att jag inte får ett öre över. Tandläkaren är jag fortfarande skyldig pengar och jag ska dit igen dagen efter min födelsedag. (Bytte tiden de ville ge mig på min födelsedag för då ska jag till Falun och ta bort födelsemärket som fortfarande gnager mig.) Lägenheten behöver rustas å håret behöver klippas/färgas. Jag behöver jogga av mig en sisådär 70000 kg men ja har sträckt mig i sidan så det gör ont som fan.

Jag har fortfarande inget hus, är fortfarande fruktansvärt mycket singel och har ingen bebis att gosa med.

Jag fyller 27 om vecka... känner mig som 97 men utan barn o barnbarn o barnbarnsbarn.

NEJ JA HAR INTE PMS ELLER MENS!

Det enda som håller mig uppe just nu är alla de roliga aktiviteter på helgerna jag har framför mig. Familj, vänner, grannar och Elias. (Samt vetskapen att det iaf ramlar in lite pengar på kontot varje månad den 25:e) Men jag är rädd att jag somnar ifrån alltihop. För trött är jag. Mest hela tiden.

Nu har jag slutat grina å ska byta om till sportutrustning å åka ut i skogen och dra av några km av ren ilska. Skit i att revbenen går av och att jag druknar i regn... (för vem har råd med regnkläder?)

Fan va jag älskar att klaga!

(fast till o me det får jag dåligt samvete över)

RSS 2.0