6 timmar kvar till avfärd från avesta...

Å jag är peeeeeepp!!
Ses när ja kommer hem, förhoppningsvis iaf liiiite brunare, lite fräschare, med några exotiska spritflaskor och en mage full i god utlandsmat!

Skål!


Jag är sååå inne :P



Helt plötsligt har jag blivit 15 år igen och ska slaviskt följa trender... de senaste ja läst om är statement nails. Man målar alla naglar utom en i en färg och sen matchar man den sista med tånaglarna... snyggt va? :P

Jag lääääängtar till Mallorca. Behövde bara säga det igen.

Idag blev jag arg på en dum tant. Hon va allmänt otrevlig. Ja va in på apoteket för ja tänkte köpa något som rensar öronen innan för flygresan då ja har fått så mycket lock i öronen på sistone så tänkte att de kanske lär rengöras på djupet... intressant va? I alla fall så gick ja till kassan med en revaxör för att fråga om det va nå sånt ja kunde prova... Hon bara fnös åt mig å sa att sånt där använder man när man fått en vaxpropp. och det måste man helst vara säker på först. Sen sa hon inget mer... inget tips på nå annat eller så. Så ja ställde tillbaka revaxören och marscherade ut. Sur. När ja kom hem sen blev ja glad! Hade fått ett brev från malaco med posten där de gav en utförlig beskrivning på varifrån träbiten ja hittade i en gott & blandat påse för några veckor sen kom ifrån. Jag fick dessutom 10 st checkar på 25 kr styck att handla nytt godis för :D Det va ju snällt av de :)
Förresten så beställde ja ju en rosa onepiece i fredags! LYCKA! Mindre lycklig när ja nåra timmar senare får ett mail om att den är ca 2 vecor försenad. Fast ja blev lycklig igen när ja kom på att den ligger och väntar på mig när ja kommer hem från resan :D Då får det gärna vara höst ute :D

Nu blev ja precis friad till på msn. Måste undersökas! ; )

Å här var jag igen.

Jag antar att alla mina 3!? trogna läsare har saknat mig :P

Sen sist då? Ja var till Näs på raggarträff för två helger sen.. riktigt roligt faktiskt.. över förväntan! Fick en liten nostalgitripp av att sova i Anna-Karins flickrum på natten också :)
Sen blev det en hektisk vecka. Sa hej då till familjen när de åkte ner med martina till gbg och tog sig en liten minisemester. På måndan så var jag och klippte mig och blekte slingor. De flesta av er har redan sett det och jag är nöjd. Sa blir lite blondare bara men väntar till efter Mallorca då de kanske solbleks lite av sig självt.
På tisdan så åkte jag direkt ut till Rensbo efter jobbet och var lite bitter över att inte få ta ett glas vin med tjejerna. Vi käkade räkor och myste. På onsdan så var vi ner på starandbacken med jobbet, tack o lov så slutade det regna precis när vi kom dit och var jättefint väder hela kvällen! Jag hade jätteroligt men strandbacken är verkligen under all kritik. Räkbuffén är alldeles för dyr och inte mycket att hänga i julgranen och de hade dukat åt oss på utescenen?! De ändrade vi på lite snabbt och satt ute på dansbanan. Supermysigt blev det! :)
På torsdan så åt jag thaimat med Elin och soon-to-be-Frans :) Gud så ja längtar tills han kommer ut! Supertrevligt!! På fredan så blev det efter lite velande fram å tillbaa thaimat och film med Anna-Karin här hemma. Vi kikade på Water for elephants. (2:a gången jag såg den) Den är ju såå himla bra!
På lördan åkte jag ut till Hede och bjöd de på frukost och lekte lite med Elias och sen var det dags att ta sig in till stan och göra sig iordning för grillfest i Alsbo! Det blev en toppenkväll det me! (nöjd med hela veckan) :) Åkte inte hem därifrån förrän kl 4 och då var festen fortfarande i full gång! Söndagen blev lugn med film, mensvärk och choklad. Måndag åkte jag tidigare fr jobber för jag hade så ont och på tisdagen blev ja hemma helt. Låg och vred mig i sängen... :( så kan man ju inte ha det! Lär försöka göra något åt det... IGEN.
Ja igår var det dags för första träningspasset sen i juni nån gång. Det gick jättebra. Superskönt. Nu är det dags att sätta fart igen! Idag har jag städat och donat och spenderat lång tid i telefonen för att skvallra om myrgatan ghettot! Nu ska jag göra klart inne i badrummet och sen ska jag krypa ner och kika på film.
MEN jag vill tipsa om lite rolig läsning, en tjej som har ungefär samma sorts skumma funderingar som jag men är ännu bättre på att uttrycka de; http://linasofiee.blogg.se läs och skratta! :D

Gonatt!

RSS 2.0