En lugn helg?

Jahapp nehej? Har ni gett upp hoppet om mej eftersom ingen vågade försöka tyda mina drömmar ens?

Äh ja förstår er.

Jag har en lugn helg framför mig. Det va inte igår. Har haft saker att göra på helgerna sen 20/8 om ja inte minns fel. Förutom en helg då ja va sjuk. den va inte så vild :P De enda jag vet me säkerhet i helgen är att det är middag hos min farmors syster på lördag. Sen är det öppet. Kanske bara glor på film o sover resten... fast vi kanske måste fira Elins baravader på lördag kväll med ett glas vin eller så... eller en bra film... eller nååå. Bra kommer det gå för henne iaf. Det VET jag! För hon är ju typ bäst :) Peppar & Taggar! Hejja hejja!

Så ja. Det var väl allt jag hade att säga. Orkar inte dra recensionerna om allt jag gjort på helgerna... fastän jag vill. Två otroligt vackra bröllop har jag hunnit med iaf. Och två roliga möhippor till det. Å 30-års överraskningsfest å 27-års kalas för mig själv ju (fast de kanske ja nämnt) å hockey med gamlingen gurra å gott folk. Ja bland annat då alltså.

Nu ska jag knarka lite mer ipren så jag kan sova utan att ligga ihopkrupen som en boll. Ja de va dags för det igen ja. SUCK.

Näste helg då? ;) Då kan det bli intressant. Kanske.

Hoj hej!

Sjuka drömmar!

från en störd person kanske?

Jag drömde inatt att jag o syster var i Thailand... vi gick omkring på en strand där det fanns en massa stenar i olika former... med lite mossa på typ... till slut såg jag att stenarna såg ut som sköldpaddor, och det visade sig efter en stund att det var sköldpaddor som hade gömt sig. Hoppade man på de så kom de fram. Plötsligt så hoppade vi på en stor en och det visade sig vara en "boss" från super mario spelet typ. Helt plötsligt var vi på gräsmattan brevid garaget i hede och vi skulle hoppa på honom tre gånger var, för att han skulle sluta spruta eld och dö.

Här tror jag jag vaknade till lite...

Sen åkte vi båt (typ en eka) i en tunnel, strax utanför fabriken i fors, mot dicka. När vi rott omkring ett tag så ser vi att det simmar björnar i vattnet omkring oss. Såklart ramlar jag i då. Hamnar under vattnet med 2 björnar runt omkring mig som försöker komma åt att riva mig.

Nu vaknade jag igen. (liiite andfådd)

Helt plötsligt ringer det på dörren hemma i hede, Syrrans pojkvän Ginos mamma å syster kommer på besök. Vi visar de Avesta.... eller ja, iaf matstugan.
Där kommer en kille och frågar om jag inte ska me honom och åka lite båt på det stället där björnarna finns.
Jag hinner inte säga nej förrän vi befinner oss där igen och killen knuffar mig över kanten. Jag hinner få tag i ett rep som hänger efter kanten och håller mig fast för blotta livet medan björnarna cirklar nedanför mig som krokodiler.

Å sen vakna jag igen.

Betyder?

Här om natten blev jag jagad på ett spökskepp och typ i förrgår spela jag golf med en kollega och bodde på kollo ute i by nånstans. Då kunde jag flyga också. Ju mer man flaxade med armarna desto högre flög man. Men kom man åt vatten då blev man nerdragen. (Det gjorde jag ju såklart och vaknade av att ja kämpade för att hålla mig ovanför ytan)

Å deeeeeet betyder?

Hjälp mig!

RSS 2.0