Dagens!

DAGENS VILL HA: PENGAR!?
DAGENS KLÄDSEL: Pyamas byxor halva dan! Nu: Baggy jeans, lila långt linne och en svårt lång tröja över 
DAGENS FRISYR: Platt o ofärgat
DAGENS LÅT: Shinedown - Simple man
DAGENS PLANER: Nu består de av tv, telefonsamtal och sömn. (eftersom klockan är 20.22)
DAGENS SAKNAD: Återigen Pengar!
DAGENS DUMMASTE: A-kassan som inte ringer upp mig och en sjujäkla mensvärk.
DAGENS MISSLYCKANDE: PYSEN! (Han drog ner min favvo vas/ljusstake/pennhållare i golvet)
DAGENS DROG: Läkerol, ipren o panodil
DAGENS HUMÖR:  Växlande
DAGENS ROLIGASTE: De 20 sms:en i min inkorg kanske?
DAGENS PUSS: Till avsändaren av de 20 sms:en :P

30/3

Ni fick ingen bild efter klippningen, de blev lite kortare och superskönt men ja ser precis ut som vanligt så. :P
I fredags så var jag trött och hostig och mådde allmänt piss, vilket jag verkar göra ofta just nu... städade hela dan, efter nåra mindre uppmuntrande samtal me a-kassan... de blev kliniskt rent i badrummet iaf, och hyfsat fint överallt annars. Skippade fika me tjejerna på stan för jag va alldeles för deppad och trött. Åkte me moster Monica ut till Hede när hon slutade jobbet kl 18, å slöade ute i hede hela kvällen! :)
Löste melodikrysset, eller lekte me elias på förmiddagen och tippade lite me pappa. Myste med familjen hela dan tills de va dags att ta sig inåt stan igen. Spa kväll me Elin stod på schemat, ja köpte me mig lite godis och ja hade fått en flaska vin av mamma å pappa. Hemma hos Elin fick jag en bacardi breezer, de har ju kommit nya smaker, tropisk bla och den va supergod! Massage fick vi av hennes mamma och sen gjorde vi ansiktsmasker och grejade. Vin och mukisbyxor måste ju vara två av de bästa uppfinningarna!! Helt plötsligt dock runt 22 så ramlar Gurra in efter hockeyn och med sig har han Puma, och de skulle iväg till Mickan och Robban på fest i Krylbo. Jag blev helt plötsligt sjukt sugen på att följa me och det tror jag Elin blev å, vi var ombytta och sminkade på mindre än 15 min! Tog en taxi ut till Krylbo där det var väääärldens röj :D Sååå himla roligt! Trodde dock jag brutit fingret dagen efter, mitt lillfinger gick knappt att böja och kom jag åt något så skrek jag! men de är ok nu :) Man ska inte brottas me såna som är två huvuden större än en själv :P Taxi hem någon gång mitt i natten där.
Vaknade kl 7 av att ja höll på att dö av hosta! Att den inte ger sig?? Blev en slappdag på soffan tills kl 16 då det vart mat ute i hede, på kvällen tvinga jag Bror å Lina att åka in till stan å handla, de blev fruktsallad på ananas, vatten och honungsmelon, banan, apelsin och mango! GOTT! Igår så gjorde jag några ärenden, sen fick jag åka till Västerås och hämta en chaufför vars buss gått sönder, spenderade sedan kvällen i telefonluren. typ :P Trevligt vill ja lova! Idag så har jag dött av mensvärk. Helt ärligt, mått såååå illa, haft kramper och kallsvettats... Men fick köra en chaufför tillbaka till Västerås mitt på dagen för han skulle hämta den nu lagade bussen. Vilken mardrömsfärd. Men men jag överlevde iaf. Sen dess har de varit soffan igen.
Jag är så förbannad på a-kassan så jag vill bara spy på de! (om ja nu kunde spy) peppar peppar :S men de ringer aldrig upp! Är hon rädd för mig tro? Vet de att de gjort fel eller vad e de frågan om? Imorrn e sista dagen för räkningarna... IGEN. Tycker de är den sista i månaden jämt och ständigt nu för tiden! Vad tycker ni jag ska göra imorron? Gå under jorden?
Jag hatar att inte kunna göra något! Jag vill göra en grej nu i påsk men de kommer troligtvis inte att gå bara för allt gått så snett nu :(
Nu tänker jag ta en bit mjölkchoklad!

26/3

!"#¤%&/()=?.

23/3

Hahahahaha, ja har alldeles för lite att göra om dagarna. Läste nyss igenom en massa gamla inlägg här och jag måste faktiskt köra en favorit i repris... ifall någon ny läsare missat det ;) So here it is: Mikaela & Martina goes to Biltema! Enjoy! (Ska iväg och klippa mig snart, välgörenhet från mamma som tycker jag ser förjävlig ut i håret :P) Kanske blir en lite bild efter det om ni har tur. :P

Mikaela plockar upp Martina vid bombardier arenan.

Mikaela, -Skynda dej jag kissar påååååå mej!
Martina, - Jaja, du ska inte kissa här då?, fast ja vet inte vart toaletterna är riktigt...
Mikaela, - Nej jag har koll på toaletterna på Biltema, de ligger alldleles innanför dörren.

Åker i ljudet av Magnus högtalare som pumpar ut hans knark techno musik medan Mikaela skruvar nervöst på sig.

Vid Biltema:

Mikaela kastar sig ur bilen och svär över att hon måste låsa sin brors bil med nyckeln i dörren, ist för bara ett litet knapptryck som på hennes egen bil (trots att den är ett helt år äldre)

Småjoggar mot biltema.

Väl inne kastar sig de båda systrarna mot varsin toalettdörr. Kissnödighet smittar.

2 min senare än systrarna Åberg lugna igen.

Travar fram till info disken där det (till Mikaelas stora besvikelse står en tjej) (Måste hon ändå gå in på Biltema utan pappa kan de väl iaf stå en snygg kille i disken?)

Mikaela frågar lite lagom kaxigt: -Jag behöver bromsbelägg till min seat men jag vet inte exakt vad det är jag ska ha?
Tjejen i disken: - Gå upp till killarna i bil avd, de kan kolla!
Mikaela, (dansar indiandansen inombords)

På väg i rulltrappan:

Mikaela, - Har du märkt att vi är lite av en minoritet här inne?
Martina, - mmmm, ja... (tveksamt) eller vaddå? vad e det?
Mikaela, - Ahmen du vet, minoritet-majoritet... de finns inte så många av oss här inne...
Martina, - Aja, de va det jag trodde att de betydde och jag funderade på att bara säga ja och nicka...
(typ martina pulls a Joey) =P

På bilavd. I info disken står en hyfsat söt kille, lite norrlänning över honom. Systrarna går fram till honom.

Mikaela, (med sin bästa tjej-med-långa-ögonfransar-röst)
- Hej! Jag behöver bromsbelägg till min seat, men jag vet inte riktigt vad det är jag ska ha... Pappa!!? sa att det fanns två att välja mellan.
(sååååklart att meningen; pappa sa, skulle komma. det är oundvikligt när mikaela är på biltema)
Killen i disken = KID
KID, - Ja hmmmm, vänta då.... vad e de för modell?
Mikaela, -Cordoba. (stolt)
KID, - Årsmodell?
Mikaela, - 98. (ännu stoltare)
KID, - Vilken motor?
Mikaela, - Eh... inte vet jag? (inte stolt)
KID, - suck... vad har du för registreringsnummer?
Mikaela, rabblar: - Gustav, Johan, Ceasar, 596. (stolt igen)
Mikaela emottar en beundrande blick från Martina som tyst säger att: - Shit vad snabb du va, jag skulle ha behövt fundera lite.... typ... gustav... eh... jonas.... hmmm... carl.... asså med c....
Mikaela, - fnitter.

Martina börjar nynna på avril lavigne...
Mikaela kikar lite på killen i disken, han verkar lite ny för han har en äldra gubbe bakom sig som ser ut som en "övervakare"
Martina går fram till en hylla. - Kolla Mikaela, en sån här behöver nog jag. Hon håller nöjt upp något slags verktyg. Hon läser från förpackningen, - Det är en sån här oljetrycksmätare... å sånt sysslar ju jag med varje dag.
Systrarna bryter ut i ett gemensamt fnitter och börjar kolla varenda pryl på hyllan. Insex nyckel... mikaela har alltid trott det heter insekts nyckel... eller är det något annat? strunt samma.

KID påkallar vår uppmärksamhet igen. - Jag har hittat de rätta grejerna nu, behöver du en monterings sats också?
Mikaela, - Eh nej det tror jag inte.
KID ger systrarna en gul lapp med ett nummer. - Ni hittar de på hylla 237 därborta.
Mikaela, - Eh va sa du?
KID, - Suck... hylla 237. Pekar bort bland 735 000 likadana hyllor.
Mikaela och martina sammstämmigt: - Ah ok, men tack då.
Muttrar när de går därifrån om KID.... var det verkligen nödvändigt att han var så otrevlig?, kunde han inte ha hämtat grejerna åt oss? Och vad FAN är en monteringssats? Det sa aldrig pappa något om.
Mikaela fiskar upp telefonen och ringer pappa Åberg.
- Hej pappa! Behöver du en monteringssats?
Pappa, - Nej, det tror jag inte.
(lättnadens suck undanslipper Mikaela)
Väl framme vid hyla 237 hittar Martina snabbt den rätta lilla lådan och Mikaela sätter i halsen av att en sån liten tråkig låda kan kosta 229:-

Ner för rulltrappan igen. Martina står still och Mikaela blir lite stressad av detta faktum. Hon börjar gå neråt. Martina följer efter.
Martina, - Det känns som jag flyger!!

De går till kassan, Mikaela betalar, de gnabbas högljutt huruvida de ska äta på max, mc donalds eller burger king. Det blev Burger King.
Maten intas i bilen. Utanför Burger King.
För systrarna Åberg äter aldrig inne på själva restaurangen om det nu nödvändigtvis inte behövs.
Hemfärd. Mikaela frågar bara EN enda gång om hon tog rätt avfartsväg.

Rätt bra dag ändå.

19/3

Typ en lika nyttig dag idag å... ett jävla möte avklarat... därav min awesome status överallt... de gick inge bra me andra ord!! eller de gick väl bra men vi får se om de går bra sen.... eller nåt. äh skit samma.
Nu är ja i hede o har precis ätit nybakta kanelbullar o busat me elias.

men de e typ allt ni behöver veta om den här dan! såg the crazies imorse å den va bra!!

18/3

Det är här 8:e veckan jag vaknar å tänker: åh, torsdag, kanske får jag pengar idag då?
Moahahahaha.

Den här dagen känns förövrigt som en rätt onödig dag. Har inte gjort något nyttigt alls, förutom att hämta martina vid tågstationen kanske. Men de är ju ett par timmar kvar på den. Har inga större förhoppningar om den dock, då ja inte ens har lust att göra något. Jag kommer lukta vitlök i en vecka till nu bara så ni vet. Min avokadoröra är grym. :P

Onödigt inlägg.

17/3

Jag leter inte efter nån jag vill leva med, Jag letar efter nån jag inte kan leva utan!

Bara så ni vet!

Jag har jobbat idag! mellan 12.30 - 18.00
sen blev de fika hos marie :)
Nu fick ja äntligen hit tv:n som stått i hede i tre veckor, å så tar pappa med sig fel tv-dosa tillbaka... haha så de är konstgt tyst här just nu.... får försöka se greys på datorn ist då...
fast just nu har ja fullt upp me att karatesparka pysen bort från databatterisladden, laddarsladden? va fan säger man? ja ni vet va ja menar iaf. Snart får han 1. Köpa en ny sladd åt mig. 2. En stöt så allt hans hår blir ännu mer utstående och elektriskt. 3. en stöt så han dör. Men va gör man... han bara fortsätter gnaga... spelar ingen roll hur mycket jag skriker... :S

yeah well. nu är trött.

16/3 lite senare :P

Måste bara tipsa er om Cougar town! Så sjukt roligt! Kanske för att jag typ är besatt av vänner skådisarna och allt de kan tänkas tänkas ta sig för efter vänner måste ju bara ses :P Jag såg de första 10 avsnitten för nån månad sen å nu fanns de helt plötsligt 7 st till! I LIKE IT! :D

16/3

Jag vaknar alltid mycket gladare när jag vaknar ute i hede! Det är nog ensamhet som är värst för fröken Åberg just nu... allt blr så mycket större och jobbigare när jag är själv. När jag har sällskap så funderar jag inte mycket. Så jag behöver alltså en sambo. Fixa en åt mig? Äh ingen stress, jag vill hitta en bra sambo också... de ska liksom stämma. Och det tar ju ett tag innan man vet om de gör det... Jaja. Men allt känns så mycket bättre om man kan dela det med någon annan, både problem och glädjeämnen :) Problemen blir mindre och glädjeämnena större :)

Idag ska jag söka ett jobb, (som jag verkligen skulle vilja ha) skriva ett sjukt jobbigt mail och sen... ja jag vet inte? stannar nog här och äter lunch iaf :)

Det var jag idag det.


15/3

Om jag bara kunde få sova... sova eller ligga under täcket och kika på film tills allt löst sig. För allting just nu påminner mig om hur det var att ha pengar. Jag vill helst inte gå ur sängen. Jag vill vakna och vara glad. Glad över att solen skiner och över något jag kan se fram emot. Folk tröttnar snart på min bittra attityd och skiter i mig. Det är den 15/3 idag... jag såg att mina bittra inlägg börja nånstans i mitten på januari när de började strula med plugget... det är två månader nu det! :( och mer verkar de ska bli... tror ni inte? a-kassan sa att de kunde ta några veckor att få svar på omprövning... NÅGRA veckor... tror de att jag har några veckor över att mitt liv som jag vill slösa bort på att vara arg och ledsen hela dagarna? nej.... å sen börjar ja bli orolig att de inte betalar ut mina pengar retroaktivt... vilket jag hoppats på i min naivt hoppfulla hjärna... va händer om de inte gör det?:( Jag ska flytta till ett land där man inte betalar skatt och sen aldrig mer vara med i ett fack utan spara undan mina pengar ist, för då kan ja tänka från början att jag inte har rätt till några pengar fr någon myndighet... för de är det som är det största problemet nu! ja känner att ja har rätt till MINA pengar... ja hade kunnat leva bra de här månaderna om jag ist sparat undan en 500:- i månaden i ca 7 år... ist för att fack o a-kassa skulle få den.
Ja nu har ja gnällt idag å... hoppas jag inte får er på dåligt humör...

14/3

Random discussion i Hede...

Martina: -Ska vi spela Kalaha?
Pappa: -Nej!
Martina: -Snälla?
Pappa: -Okej.
Pappa: -Fast jag spelar hellre knog-poker...

ok...

13/3

Ja har man inte fredagsmyset klart så skaffar man sig det ;) Bjöd bort mig själv och fick världens godaste lax :) Mys fick ja på köpet med film och godis :) Man får inte va blyg heller!

Nu är jag dock i hede igen.. usch va jag försummar pys just nu känner ja... får köpa tonfisk eller nåt åt honom imorrn så han blir glad på mig igen.. :)

Jag unnade mig thai lunch idag! Tog en nr 8. den kostar 65:- men de e fan mer i den än i något av de dyrare alternativen så nu har ja kvällsmat tills imorrn å :D

Ikväll är jag nog så gott som tvingad att se melodifestivalen... :P vi ska fira me god mat att magnus fått jobb så de blir nog mysigt ändå :) Blir ingen tjejfest alltså :( men när jag får pengar sen så!! då ni!! :D Sjukligt sugen på tre apor!!!!!!!!!!! ;D Får nöja mig med lite lösgodis :)


12/3

Åh... vart man än tittar så står det att folk shoppar... sist jag shoppade var när ja köpte mina trasiga jeans i början på dec... eller ja, okej då, ja köpte nya strumpbyxor till nyårsafton... men ja skulle dö för att få shoppa ngt nu... minsta lilla grej bara, skulle lätt nöja mig med ett litet nagellack eller nåt... :(

Nu börjar alla dessutom prata om de där fredagsmyset igen. What´s the deal? (bittrast)

Igår ringde och mailade jag och mamma till varenda myndighet vi kom på förresten. De va lagomt kul vill ja lova. Mamma skällde och jag grät. Inte på varann utan på "myndigheterna" alltså. Får hoppas de löser sig nu då när jag sagt upp min plats på högskolan helt. Vilket jag trodde att jag redan gjort men så var inte fallet.

Åkte ut till Hede igår eftermiddag och hann med ett besök hos farfar också, de va bra :)

Funderar på att åka tillbaka dit nu ikväll också... vi får se hur det blir!

Imorrn var/är jag bjuden på tjejfest utanför krylbo och jag är jättetacksam för inbjudan och så men ja är verkligen inte på humör och ja vill inte dra ner alla andra heller.. :S

Deppigt inlägg :S trist. Hoppas de vänder snart så ni får nå roligare att läsa om! Fick lite pengar för mina jobbade dagar iaf så jag klara mig i några dagar till, ja lär mig att leva riktigt snålt ska ni veta! kanske kan vara positivt inför framtiden iaf :) Det gick bra att jobba ska ja tillägga å, va riktigt roligt!

Min bror har fått jobb btw!! Det är positivt!! Grattis till honom!! :D

Jaja trevlig helg då!

9/3 SPECIAL!!!


Det här mina damer och herrar är min syster Martina! Hon gör de absolut godaste choclate chip kakorna i världen! Inte konstigt att ja måste överväga att anmäla mig till Biggest Loser! :P

Älskar dig <3

9/3

Funderingar...

Vad är det egentligen som får en person att fastna för en annan? Jag kan tycka att det är roligt att sitta och spekulera över vad det är som gör att jag känner mig dragen till vissa människor, alltså, jag ska försöka förklara mig, jag pratar inte om förälskelse nu utan om människor i största allmänhet... som tex när man stod i kassan på shell, vissa personer killar som tjejer, som kommer in, glömmer man av så fort de gått utanför dörren, och en del personer går inte att prata med, det går knappt att få ett hej ur de. Sen finns de de människor som man bara klickar med, som det känns som att man känt i en evighet fastän man precis träffats... som man kan komma på sig själv att tänka på flera månader efteråt och fundera vilka de var och vad de gör... Jag har ett exempel på en gubbe som va in å köpte tidningen varje morgon, han kanske var mellan 55-60 (så de handlar ju inte om fysisk attraktion heller :P) och helt plötsligt kom han inte in på en vecka, och när han sen dök upp igen så såg han så otroligt ledsen ut hela tiden så jag frågade om de hänt något, då hade de hittat cancer på honom... :( Han försvann igen ett par veckor när han opererades och sen kom han tillbaka, lite tunnare men då sa han att han va ganska okej igen iaf... hur mår han idag? Sånt jag undrar typ... Och den gravida mamman som var in och strålade, har hon fått barn nu? Hur ser bebisen ut och gick allt bra? De måste ju handla om någon form av kemi... men undrar vad det är som gör det... måste ju vara lite liknande grej som händer när vi blir förälskade. Antar jag. Fast då är det 3000 ggr värre liksom :) Spännande... Jag kanske skulle börja forska i det eller nåt.

Jag har fortfarande inte fått nå pengar. Fick låna några hundralappar till av mamma förra veckan så jag höll mig flytande... ja kunde åka iväg på filmkväll på torsdagen, vilket jag kunde behöva för att göra humöret bättre... på fredagen så åkte jag ut till hede efter att ha ombesiktat Linneas bil. Jag fick supergod mat!! Hasselbacks potatis och lövbiff där pappa bakat in skinka/salami och mozarella ost. Ni anar inte vad man uppskattar god mat efter en vecka me fiskpinnar och pulvermos :P På lördagen fick jag jobba! Jag åkte in till stan och bytte bil på V-hedes kontor, fick köra tomas bmw. Inte helt fel kan ja säga, för att åka upp till blge och hämta två chaufförer som hade skjutsat leksands laget ner till växjö på match. Jag jobbade mellan 6-9 på morgonen typ. Inte mycket men alltid något! Lekte med familjen och Elias hela lördagen ute i snön. Vi grillade och grejade i toppenvädret :) På eftermiddan sen så skjutsade jag in martina till stan och sen färgade jag utväxten med en gammal färg ja hitta i skåpet... törs inte tänka på hur länge den stått där men de gick hyfsat bra iaf, blev av med den värsta utväxten iaf, så jag vågade mig iväg på fest hos Elin å Gurra. Goaste människorna de där två! Ta åt er nu! :D De bjöd på vin och grogg och grejer så jag blev rätt snurrig till slut :P Blev faktsikt en vända ner på star också! Där vi blev tårgasade eller nåt! Stod på dansgolvet när jag helt plötsligt inte kunde andas längre!! De sved som faaan i halsen och i ögonen och jag och Linnea fick dra varann där ifrån... skitläskigt... de blev aldrig så farligt så de behövde utrymma eller så men jävlar va läskigt som sagt! Var de någon annan som märkte det?? Söndagen bestod av vasaloppet och soffan. Sov nästan hela dan och somnade tidigt på kvällen också. Börjar nog bli gammal om ja inte orkar festa en kväll ens... ;) Igår så vaknade jag i hyfsad tid och städade undan de värsta kaoset som blivit av att riva tapeter... dammsög mattan som ist för svart var vitprickig. Diskade och tvättade och gjorde av med sista pengarna på en påse kycklingfilé, kaviar, ägg och eldorados lätt dryck. (Får se hur länge det räcker nu!) Sen gjorde jag iordning en smarrig lunch av kyckling, bulgur och tzatsiki, dukade upp med finaste porslinet och bjöd herr Rickard på lunch! Tror att de blev uppskattat! Fick en påse apelsiner som tack iaf haha! Rev lite tapeter på eftermiddagen och glodde på tv... Idag har jag fortsatt med tapeterna, de kommer ta ett tag de här projektet men de gör ju inget... inte så att ja är superupptagen eller har råd att göra nå annat så... V-hede ringde nyss och imorrn ska jag jobba igen! Ska få följa med Birka bussen och lämna biljetter och information till passagerna på bussen :) Det kan bli skoj, sånt gillar jag :) Skönt att få vara lite upptagen för en dag iaf :)

Kan någon mordhota a-kassan åt mig så de betalar ut mina pengar som jag har RÄTT till snart. Jag vill börja betala tillbaka lite pengar till alla underbara människor snart! Jaja hålla tummarna kanske ni kan göra iaf, om ni inte vill mordhota de!

Satt på en stol i balkongdörröppningen nyss. De va oerhört skönt med lite sol på näsan vill ja lova!

Nu är det nog dags för lite fiskpinnar igen! Undrar vad jag ska kunna äta för lunch imorrn? Men man kanske klarar sig en hel dag utan mat... kanske kan ta en macka i en påse eller nåt. Eller tvinga en pensionär att bjussa mig på lunch... :S Inge roligt att gå utanför dörren utan pengar...

Positivt är att jag inte gråtit på snart en hel vecka iaf!! :)

Provade Pocahontas looken!På Poppelberget!Fin lunchen!

3/3

Kent - Saker man ser

Här under vattnet är jag blå
i poolen doftar världen klor
var det jag som höll för hårt?
eller är det du som är för svag?
var det jag som blev för våt?
eller är det du som är så hal?

Min hud är vit under Mitt
armbandsur
Därunder tar vintern aldrig slut
var det jag som höll för hårt?
eller är det du som är för svag?
var det jag som blev för våt?
eller är det du som är så hal?
Det är bara saker man ser
Det är bara saker man vet...

Passande text på nå vis... ja ändrade vissa saker för att få den ännu mer klockren.
Måste fortsätta riva tapeter nu. Bra terapi det... som alltid! Råkade bara uppfatta den här texten mitt i alltihop...

1/3

Ingenting är bättre. Om möjligt sämre.
 I tisdag fick ja alltså lunch av Magnus, de blev ingen bowling för de hade så dumma öppettider! Typiskt Avesta.
I onsdags... va gjorde jag då? Dagarna flyter ihop... I torsdags va jag, elin å linnea ut till marie och marcus å hälsa på iaf, och gud så fint de hade det i sitt lilla bo! Lite avis blev jag allt! Så glad för deras skull! De hade dessutom en tjock, stor tv ståendes i garaget som de inte ville ha nå längre! Så ja roffa åt mig den och så ska vi göra upp senare när jag kommit på rätt köl igen... när nu de händer... Sen sov jag i hede. På fredagen åkte ja med mamma å pappa in till stan när de skulle skjutsa martina till tåget och mamma skulle av med sin hjärt-mätar-apparat. Jag fick ett trevligt erbjudande som jag nappade på snabbt som sjutton så när klockan var typ 14 så hoppa ja in i Rickards subaru, vi drog till sthlm och såg två filmer på cosmonova!! skitroligt! Jag älskar spontana roadtrips!! Stackarn fick ju dock bjuda på allt... :( Mat på Ekolskrog å hemvägen och sen hann vi även med att se avatar här hemma!  De va en snygg film!! Helt ok! På lördagen sen blev de hede efter en lååång sovmorgon. Spelade spel med familjen, drack lite whiskey och hade allmänt trevligt :) slösöndag... ja har haft ont i magen och mått illa i flera dar nu så de har varit lite drygt... men man kan väl inte vänta sig nå annat när allt bara är elände... Nu åkte jag dessutom på en sjujäkla mensvärk idag å... de va väl passande?
Jag måste rikta ett tack till alla jag känner innan jag fortsätter klaga! Anna-Karin Stillfors är en guldpärla utan dess like! Hon gjorde att en liten tyngd lyftes från mina axlar! Å mamma å pappa som låter mig plocka ner saker i deras kundvagn när vi handlar... ja hoppas att snart kunna ge lite tillbaka till er! Och alla andra som bara finns där!! Jag loooovar att jag inte alltid ska vara ledsen å gråta och ni ska inte alltid behöva lägga ut pengar på presenter och dylikt för min skull... jag kommer tillbaka!
Om nu bara a-kassan kunde vara lite medvilliga någon gång... jag har varit med i facket och betalat till a-kassan i säkert 7 år minst nu... man tycker ju att det borde vara ganska lätt att få hjälp då men icke! Spelar ingen roll hur många papper man skickar in och hur mycket man förklarar! Nu fick jag ett nekande beslut på att ja överhuvudtaget ska få någon ersättning... trevligt va? Så nu får jag skicka in ännu ett jävla papper... å inget går att maila... å inget nummer finns till hon som har tagit beslutet heller... varför skriver man ett namn när den personen inte går att få tag på via telefon... fast ja... de kan ju lika gärna ha hittat på ett namn! så vitt ja vet....
Nu säger de helt plötsligt att jag är studerande i första hand, trots ett brev, (handskrivet från moi) som säger att jag endast har en tenta kvar, som jag gör på egen hand i maj, och ett intyg från csn som säger att jag inte studerar och inte har rätt till studiebidrag. Nu har jag skrivit ett kyligt brev som mamma å pappa är snälla å skriver ut och skickar iväg åt mig idag. Får hoppas på att det ger utdelning då. Vad gör jag annars? När ska jag få slappna av?
Skit samma.

RSS 2.0